El CB Terlenka apura les opcions de jugar la fase d’ascens a 1ª Catalana

L'empat de dissabte contra el Sant Ildefons deixa l'equip de l'Estruch a 4 punts de la tercera plaça amb 2 jornades per jugar
Dimarts, 28 febrer 2023 · 09:58 hores EsportsFutbolGeneral

Foto i crèdits: CB Terlenka

Esports
Futbol
General

Poques, però el CB Terlenka encara té opcions i números d’acabar la fase regular entre els 3 primers i jugar la fase d’ascens a Primera Catalana. L’equip de Carlos Rodríguez es va quedar ben a prop de superar al Sant Ildefons aquest cap de setmana (1-1), però un gol de penal del pratenc Sergio Vacas al minut 85 va col·locar un empat que manté en 4 punts la diferència entre el ‘Sani’, tercer, i els pratencs. El resultat, a més, deixa també equilibrat el goal average particular entre els dos conjunts, i per tant, en cas d’empat a punts, decidiria l’average, que a hores d’ara és lleugerament contrari: +10 el Sant Ildefons, +6 el Terlenka.

Declaracions de Carlos Rodríguez després del Terlenka 1 – Sant Ildefons 1

Podria ser tercer amb una victòria i un empat, però necessitaria 2 derrotes del Sant Ildefons i remuntar el goal average general. Per tant, els comptes del Terlenka (26 punts) condueixen de manera gairebé inevitable a guanyar els 2 partits que resten i que els dos rivals que té just per sobre, Sant Ildefons (30) i Sporting Gavà (31), ensopeguin. En el cas del Sant Ildefons, caldria o bé que no sumés més d’1 punt, o bé que en sumés 2 i que el Terlenka recuperés l’average general. Per poder avançar l’Sporting Gavà, caldria que perdés tots 2 partits o sumés únicament 1 punt (Terlenka té l’average particular guanyat), provocant un empat a punts. El triple empat a 32 punts també serveix als pratencs, ja que Sporting Gavà seria segon, Terlenka tercer i Sant Ildefons quart.

CALENDARI DE LES DUES DARRERES JORNADES

Jornada 21:

Unificació Bellvitge – TERLENKA

SANT ILDEFONS – Gornal

Almeda – SPORTING GAVÀ

Jornada 22:

TERLENKA – Valldoreix

Levante Las Planas – SANT ILDEGONS

SPORTING GAVÀ – Legends L’Hospitalet