Desfeta de l’AE Prat davant el Badalona Futur

L'AE Prat cau davant el Badalona Futur (2-1) i es manté en posicions de descens / El gol de Sergio Cortés de penal al segon temps decanta un partit equilibrat
Dilluns, 27 febrer 2023 · 11:44 hores EsportsFutbol

Esports
Futbol

AE PRAT 1 – BADALONA FUTUR 2

Prat: Craviotto; Coro (Bakary. 76’), Héctor Rodríguez, Valentín, Yaya; Adri Díaz (Aliou, 76’), Uri, Àlex Pla; Adri Rivas, Salvans, Albert Martí
Badalona Futur: Álex Sánchez; Dani Hernández, Xiker, Xavi Molina, Facu Garcia (Barnils. 84’); Juan Antonio Segura, Dani Merchán (Fran Carbia, 53’), Albert Torras (Peque Polo, 78’); Sergio Cortés (Mateo, 78’), Andreu Guiu, Álex Altube (Adri García, 84’)

Sánchez Alba (col·legi aragonès), amonestà a Coro, Salvans, Valentín, Craviotto, Héctor Rodríguez, Uri i Pedro Dólera per part local i Dani Merchán, Juan Antonio Segura, Facu García, Xiker, Fran Carbia, Peque Polo (Badalona Futur)
Sagnier: uns 350 espectadors. Abans del partit, es va entregar una placa a Pedro Dólera pels seus 600 partits en lliga

A l’AE Prat se li ha escapat un partit important on altre cop la falta de contundència en moments claus passa factura una versió competitiva dels potablaves. Amb absències de pes (a Elhadji, Mousa, Padilla i Marimón va afegir-s’hi Pau Rosales, que va caure de l’onze en sentir molèsties a l’escalfament), el conjunt pratenc va seguir la línia dels darrers partits, donant de fredes i de calentes en pocs minuts: de veure’s el marcador en contra en una jugada no gaire ben defensada a empatar en poc temps amb una acció a pilota aturada, dominar l’encontre i perdre’l a la segona meitat amb un penal en una jugada inversemblant.

Sense gaires ocasions en els primers minuts de partit, el Badalona Futur va aconseguir avançar-se en una acció ràpida: en un servei de banda des de la dreta, Sergio Cortés va rebre amb espai i va trobar la incorporació de Dani Hernández, que va guanyar el carril esquerre i va col·locar una centrada que Albert Torras, sense oposició, va transformar. El Prat va trigar poc més de 10 minuts en aconseguir la igualada: Àlex Pla penja una falta lateral i Uri estira el cap per creuar la bola i empatar el partit. Pla va estar a prop de repetir la diana de la darrera setmana a Mallorca, però la manyopla in extremis va enviar la bola a córner. Ja a les acaballes, es va decretar una dubtosa falta en una recuperació de pilota que deixava sol Albert Martí davant el porter.

El gol de penal de Sergio Cortés decanta el matx

El Prat va començar amb bon peu una segona meitat atapeïda, amb fins a 9 tarjetes grogues. Ambdós equips van avisar: el Badalona Futur en un córner des de la dreta refusat per un jugador local i Albert Martí, capturant una bola dins l’àrea petita, treient una rematada de cop al bot que entre un defensor del Badalona Futur i el pal van treure. Superat l’equador de la represa, una pilota botant dins l’àrea acaba impactant en la mà d’un jugador del Prat i Sergio Cortés va anotar des dels 11 metres per avançar novament els escapulats. El Prat va gaudir d’alguna opció als minuts finals, com una pilota dins l’àrea que Aliou colpeja i que Àlex Pla per ben poc no controla el rebot posterior, però no va poder forçar el tercer empat consecutiu.

L’AE Prat és 14è amb 15 punts, empatat amb l’Atlético Saguntino, que és 13è en posicions de playout i és el proper rival dels potablava, que afrontaran el segon duel consecutiu a casa (diumenge, 12:00) davant un rival directe.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat:

Miguel Fernández, migcampista de l’AE Prat:

Valentín Merchán, lateral de l’AE Prat: