Salut anuncia que el nou CAP del Prat es construirà en els propers quatre anys

El conseller Manel Balcells ho ha confirmat en un acte institucional a Sant Feliu de Llobregat sobre la millora de l'atenció primària al Baix Llobregat
Dimecres, 22 febrer 2023 · 17:20 hores ActualitatSalutSocietat

Actualitat
Salut
Societat

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha anunciat la construcció de sis centres d’atenció primària (CAP) al Baix Llobregat en els propers quatre anys. D’aquests, tres centres seran de nova creació -a Sant Boi, Gavà i Castelldefels- i els altres tres substituiran edificis actuals a Sant Feliu, la Palma de Cervelló i el Prat. En el cas de la nostra ciutat, el CAP substituït serà el Disset de Setembre, com ja s’ha dit en informacions prèvies. Per primera vegada, però, la Generalitat posa data a la construcció d’aquest nou equipament sanitari a la ciutat.

El conseller ha destacat que “aquestes inversions són una clara aposta per l’atenció primària del Baix Llobregat que li han de facilitar ser més resolutiva, integrada en la comunitat i en l’atenció intermèdia i molt coordinada amb l’atenció especialitzada”.

El nou centre sanitari del Prat es construirà en un terreny que cedirà l’Ajuntament, previsiblement en una part del solar de Cal Gana (entre els carrers Tarragona, Carretera de la Marina, Carretera de la Bunyola i Mataró.