El Prat tindrà representació per primer cop en Mundials absoluts a esports d’hivern

En els propers dies, el ryder Toni Toledo i el patinador Nil Llop participaran per primer cop a un Mundial absolut // Luisa González i Ainoa Carreño queden a la llista de reserva
Dilluns, 20 febrer 2023 · 19:06 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

L’esport pratenc d’hivern continua cremant etapes, i a principis del mes de Març, dos esportistes de la ciutat participaran per primer cop en un Mundial absolut. Toni Toledo ho farà a snowboard, a Bakuriani (Geòrgia), des del dia 2 i Nil Llop, a Heerenven, a partir del dia 3. A l’espera de la confirmació oficial de l’ISU, Luisa González i Ainoa Carreño estaran a la llista de reserva.

Toni Toledo, 9è a la darrera prova FIS i preparat pel Mundial de Bakuriani

El ryder pratenc Toni Toledo ha participat aquest cap de setmana a Baqueira-Beret a una prova FIS, una cita preparatòria de cara al proper Mundial absolut. Toni Toledo ha estat 9è a la prova, en obtenir una puntuació de _. El potablava ja es prepara per al Mundial, que ja ha començat a celebrar-se a Bakuriani (Geòrgia), i on Toni Toledo debutarà el dijous 2 de març.

Segona posició de Nil Llop a la prova de 500 metres de la Divisió B

Aquest cap de setmana s’ha disputat la darrera prova de la Copa del Món de patinatge de velocitat sobre gel a Tomaszów Mazowiecki, en què Nil Llop, a falta de confirmació oficial i definitiva, ha aconseguit la classificació per al proper Mundial Absolut. En aquest darrer cap de setmana de competició, ha estat 2n als 500 metres de la Divisió B, amb un temps de 35:60, i 11è als 1.000 metres, amb una marca de 1:10:85. Amb aquests darrers resultats, ha acabat la general de la Copa del Món en 20è amb 126 punts als 500 metres i 27è als 1.000 metres amb 79 punts.

Les altres 2 participants pratenques hauran d’esperar a hipotètiques renúncies per a poder participar-hi: Luisa González ha estat 11ª tant als 500 metres com als 1.000 amb un temps de 40:13 i 1:21:86, i tanca la general en 41ª i 46ª posició respectivament, mentre que Ainoa Carreño ha obtingut una 13ª posició a les semifinals de Mass Start, categoria on ha finalitzat a la 31ª plaça en la general.