L’AE Prat s’endú un punt en un partit ple d’alternances

L'AE Prat empata davant l'Ibiza Islas Pitiusas (2-2) en un partit que va dominar a la primera meitat i va patir a la segona / El primer gol rival, a la darrera jugada del primer temps, torna a fer massa mal
Dilluns, 13 febrer 2023 · 11:40 hores EsportsFutbol

Foto i crèdits: AE Prat

Esports
Futbol

AE PRAT 2 – CD IBIZA ISLAS PITIUSAS 2
Salvans (19′), Adri Rivas (86′) / Julen López (44′), Marquitos (79′)

AE Prat: Craviotto; Coro, Héctor Rodríguez, Valentín, Yaya (Adri Rivas, 85’); Adri Díaz (Miguel Fernández, 65’), Uri (Aliou, 85’), Àlex Pla; Mousa (Albert Martí, 65’), Salvans, Elhadji
Ibiza Islas Pitiusas: Isma Gil; Edu Adell, Julen López, Murúa, Espínola; Liébanas (Omar De la Cruz, 72’), Barrero (Diaby, 90’), Marc Mas (Pol Ballesteros, 66’), Íker Hernández (Marquitos, 72’), Imanol (Pepe Bernal, 72’); Juan Antonio Sánchez

Monterrubio Torres, col·legi aragonés. Amonestà a Elhadji i Mousa (Prat); Julen López i Edu Adell (Ibiza)
Municipal Sagnier, uns 500 espectadors. Abans de l’inici, s’ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol de Turquía i Síria.

L’AE Prat ha tingut a prop els 3 punts, els ha perdut tots, i n’ha acabat recuperant 1. El convincent inici de partit dels potablava s’ha vist recompensat amb el gol de Pau Salvans, aprofitant el refús d’una rematada a la creueta de Mousa, però el CD Ibiza ha empatat a les acaballes del primer temps en una acció a pilota aturada on Julen López s’ha trobat massa sol. Els de Manu Calleja van créixer i culminar la remuntada a 10 minuts pel final, però una gardela d’Adri Rivas ha permès salvar un punt.

El conjunt pratenc va dur la iniciativa durant la major part del primer temps. A la intenció local d’elaborar amb la pilota va contrarestar la incòmoda pressió eivissenca. El Prat insistia a circular amb paciència i l’Ibiza a recuperar al terç final, i cap dels dos va acabar d’aconseguir els seus propòsits als primers minuts. La primera ocasió va arribar mitjançant la connexió Baldeh, però la rematada de cap d’Elhadji va marxar allunyada de la porteria.

Craviotto va detenir un llançament a porteria de Marc Mas, i en la jugada posterior, al minut 19, arribaria el primer gol: Mousa s’endú el rebot de la seva pròpia centrada, remunta prop de la línia de fons, i des del vèrtex de la petita, envia la pilota a la creueta. La bola va caure amb neu a l’altre pal, on Salvans va estar més viu que el seu emparellament per empènyer la bola dins la xarxa. A partir de la primera hora de joc precís pratenc, el CD Ibiza va començar a avisar: falta lateral que Juan Antonio Sánchez pentina fora, i cop de cap de Marc Mas fora. Quan la primera meitat moria, Julen López es va trobar rematant massa sol una falta lateral tocada. L’eibartarra va definir per tornar l’empat segons abans del xiulet de descans.

L’entrada lliure al Sagnier va fer que l’estadi presentés la millor assistència de la temporada, però llunyana d’altres temporades on s’ha realitzat aquesta inciativa

El partit va ser capicua, i la segona meitat va entrar en una dinàmica diferent de la primera. A poc a poc, l’Ibiza va anar apretat el partit cap a la porteria rival. Íker Hernández va enviar una rematada per sobre del travesser, i Marc Mas va enviar una testarrada a boca de gol que Craviotto va detenir. L’entrada de Marquitos i Pepe Bernal des de la banqueta, jugadors capdals no fa tant de temps, va donar encara més verí als vermells, i al minut 80 va culminar la remuntada: Marquitos, després d’un magistral teva-meva amb Juan Antonio Sánchez, va anotar amb una rematada amb rosca.

L’AE Prat, que anteriorment havia introduït a Miguel Fernández i Albert Martí, va donar entrada a Aliou i a un Adri Rivas que pràcticament al minut d’entrar va esdevenir heroi caçant de cop al bot una pilota refusada a la frontal. El xut del vallesà, poderós, va rebotar en el travesser i va entrar en rebotar a l’esquena d’Isma Gil.

L’AE Prat torna a posicions de playout, 13è amb 24 punts, empatat amb l’Atlético Saguntino, que marca les posicions de permanència. Aquest diumenge, l’AE Prat visita la Ciutat Esportiva Antonio Asensio per enfrontar-se al Mallorca B a les 12:00.

DECLARACIONS POSTPARTIT

“La primera meitat ha sigut excel·lent, però hem permès l’1-1 al darrer minut. Crec que hem perdut 2 punts, però també n’hem salvat 1, i en aquesta lliga es tracta d’anar sumant.”

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat

“Sumem un punt més i mantenim la distància amb l’Ibiza. Venia treballant molt bé, ajudaré a l’equip en tot allò que pugui, sigui titular, suplent o no convocat”

Adri Rivas, atacant de l’AE Prat