El CB Prat guanya a Godella i torna a ser líder (65-76)

El conjunt pratenc guanya per setè partit consecutiu i atrapa al Menorca just abans de l'enfrentament entre tots dos / Okeke (22 punts i 10 rebots) destaca en l'aspecte numèric
Dilluns, 13 febrer 2023 · 11:44 hores BàsquetEsportsGeneral

Bàsquet
Esports
General

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat allarga la seva ratxa de victòries una setmana més en superar l’Horta Godella (65-74) en un encontre treballat, però on els potablava van anar per endavant la pràctica totalitat dels 40 minuts. Sense Miguel Allen, Conrad i Ruben Prey (aquests 2, campions de l’ANGT Patras amb el júnior del Joventut), el predomini de l’equip d’Albert Cañellas al joc interior i els bons moments en defensa ha permès solucionar amb cert marge una visita complicada.

Els primers minuts van deparar tanteig, imprecisions i protagonisme de Bressan i Okeke, que aportarien els primers punts als seus respectius equips. El CB Prat va neutralitzar un primer amagament d’escapada local (7-4) amb un triple de Jordi Rodríguez i un bàsquet d’Okeke (7-9), però tot i tancar el seu ferro i tenir oportunitats per poder córrer, no va estar encertat en la finalització. Ho va aprofitar l’Horta, per sumar des del tir lliure i recuperar l’equilibri (15-15), però l’aparició de Gerard Jofresa, amb 2 triples seguits, va disparar el Prat, que acabaria amb +7 (19-26) el primer quart, amb un retornat Suurorg repartint assistències.

A la segona mànega, Godella va aprofitar un parcial de 6-0 per apropar-se novament (32-33), i de fet, va desaprofitar una antiesportiva assenyalada a Smallwood per culminar la remuntada. El Prat va saber reaccionar i involucrar a altres jugadors en l’aportació global per tornar a marcar el compàs (35-41), però el partit, en pèndol constant, va arribar al descans amb un 40-41.

El tercer quart resulta definitiu

Es van veure pocs punts a l’inici del tercer quart (2-9 als primers cinc minuts) però van ser molt útils per començar a decantar el partit: un triple de Jordi Rodríguez, una esmaixada d’Okeke i un triple de Buljan per assolir el màxim avantatge de l’encontre (42-50), que encara aniria més lluny amb 2 punts més del dàlmata (44-54). Godella va implantar defensa en zona, però sengles bàsquets de Jofresa i Cosialls duien el Prat a guanyar de 12 (50-62) al tancament del tercer acte.

Godella, sostingut pels seus millors jugadors, mai es va acabar de rendir, i va obrir el quart període amb un 5-0 (55-62) que trencava amb els atisbes de final plàcid. Ho va aturar Albert Cañellas, i el Prat, novament, va trobar el camí en els atacs asserenats per calmar les aigües (57-68), i amb l’entrada en bonus de Godella, el Prat va acabar de tancar el partit des del 4’60.

Aquest dissabte de Carnaval, duel de colíders entre CB Prat i Menorca (18:15) al Joan Busquets amb, entre d’altres coses, el liderat i el basket average en joc, després del 70-73 a l’anada. L’emoció està servida.