Primeres medalles en categoria absoluta per als nedadors pratencs Carlos Ortiz i Íker Prieto

Dues plates per a Íker Prieto en les proves de braça i una plata i un bronze per a Ortiz en els 800m lliures i els 200m esquena
Dimarts, 7 febrer 2023 · 12:28 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionats de Catalunya open en categoria absoluta a les instal·lacions del CN Terrassa on els pratencs Carlos Ortiz i Íker Prieto han aconseguit les seves primeres medalles en categoria absoluta.

El nedador del CE Mediterrani, Ortiz, ha estat subcampió de Catalunya dels 800m lliures amb una marca de 8:28.84, per darrera de Guillem Pujol del CN Mataró i per davant del nedador del CN Sant Andreu, Lluís Escrits. També s’ha penjat la medalla de bronze en la prova dels 200m esquena amb un registre de 2:08.34 per darrera de Diego Mura del CN Sabadell i Guillem Ramia del CN Terrassa. En la prova dels relleus 4x200m lliures, el pratenc, formant equip amb la resta dels seus companys del CE Mediterrani, han acabat en la quarta posició d’un podi composat pel CN Terrassa, el CN Sant Andreu i el CN Sabadell. I també ha estat quart en la prova dels 1500m lluires.

Per la seva banda, Íker Prieto, nedador del CN Barcelona, ha estat medalla de plata, subcampió de Catalunya absolut, dels 50 i els 100m braça. Els 50m ho ha fet amb una marca de 29.16 per darrera de Patrick Pellegrina del CN Lleida i per davant d’Unai Moreno del CN Figueres. Mentre que en la prova dels 100m braça ha marcat un temps d’1:03.99 per darrera del campió, Àlex Castejón del CN Sabadell i per davant del bronze, Patrick Pellegrina del Lleida.

La pròxima cita pels pratencs serà el Campionat d’Espanya Open en categoria absoluta que se celebrarà a finals de març i principis d’abril a Palma de Mallorca.