Or i bronze potablaves al Campionat de Catalunya de Ruta i Memorial Moisès i Jordi Llopart

Arnau Miralles (Pratenc AA) aconsegueix l'or en categoria sub 12 i Jordi Arias (RTC Running Club) és tercer a Màster 50.
Dilluns, 6 febrer 2023 · 13:27 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

La marxa va tornar a disputar-se als carrers del Prat temps després amb la disputa del Memorial Moisès i Jordi Llopart. L’esdeveniment, amb la participació de més de 200 atletes, s’ha disputat a un circuit ubicat al C/Frederica Montseny i també ha suposat el retorn de proves de marxa a nivell català a la ciutat.

Al Campionat de Catalunya de Marxa de Promoció, Arnau Miralles, esportista del Pratenc AA, ha aconseguit l’or a la categoria sub 12 masculina, amb un temps de 10:56. A la prova sub 12 femenina, Gala González ha estat cinquena amb una marca de 12:32. El pratenc Jordi Arias (RTC Running Club) també ha obtingut una medalla, en aquest cas de bronze, a la categoria Màster 50, amb una marca de 56:19.

22 medalles al cross escolar d’Abrera

Aquest mateix cap de setmana s’ha disputat una prova del cross escolar d’Abrera, amb un total de 22 medalles per al Triplay Prat: 10 d’or, 6 de plata i 6 de bronze.