El CB Prat segueix intractable al Joan Busquets, 9 victòries de 9 partits jugats

L'equip dirigit per Albert Cañellas derrota al Gran Canaria per 70 a 65 en la 18a jornada de la LEB Plata
Dilluns, 6 febrer 2023 · 17:49 hores BàsquetEsports

Bàsquet
Esports

CB PRAT 75 – GRAN CANARIA B 60

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

Victòria important del Club Bàsquet Prat aquest diumenge davant el Gran Canària per 75 a 60 en la 18a jornada de lliga a la LEB Plata. Una nova victòria a casa pels pratencs que es mantenen invictes al Joan Busquets amb 9 victòries de 9 partits disputats com a locals. El conjunt potablava ha derrotat aquesta setmana a un dels rivals directes, tot i que en hores baixes des de fa setmanes, el Gran Canaria, en un partit poc vistós dels pratencs, però efectiu.

El CB Prat sempre ha anat per davant en el marcador, marcant el ritme d’un partit sense la intensitat i el domini d’altres disputats a l’Estruch, però sense donar símptomes, en cap moment, que la victòria final perillés. Després d’un primer quart de tanteig, que s’ha emportat el Prat amb set punts d’avantatge (25-18), els d’Albert Cañellas ha donat un pas endavant en el segon parcial per marxar al descans dominant per 11 punts de diferència (43-32). El tercer període ha tingut un sol color, el potablava, amb domini sota cistelles en l’aspecte rebotejador. El Prat gairebé doble als canaris en els rebots, 47 pels pratencs i 26 pel rival. Les avantatges dels potablava en el marcador en aquest final de tercer quart i inici del darrer han arribat als 20 punts (63-46). El CB Prat s’ha deixat anar en l’últim parcial i ha baixat la intensitat davant un Gran Canaria que tampoc que posat gaire resistència, més després de veure l’expulsió del seu tècnic, Gabriel Alonso, per doble tècnica. El tram final del partit el català Albert Oliver ha dirigit el seu equip. El jugador més destacat del ‘matx’ ha estat el pivot italià Leo Okeke amb 13 punts, 15 rebots i 25 de valoració, però també han destacat Tomislav Buljan amb 16 punts i 6 rebots i Miguel Allen amb 13 punts.

Després d’aquesta jornada tot continua igual a la part alta de la LEB Plata amb el Prat segon a una victòria del líder, el Menorca que ha guanyat per la mínima al Salou aquesta setmana, i amb una victòria de marge respecte el tercer, el Sant Antonia d’Eivissa que derrotava a l’Hospitalet. La propera jornada serà important pels pratencs que visitara la pista de l’Horta Godella, el pas previ a rebre al Joan Busquets al Menorca i jugar-se el lideratge del grup est.

DECLARACIONS POSTPARTIT

“Avui no estic gens content amb el rendiment de l’equip tot i la victòria final. Avui ha estat un dels partits que pitjors sensacions de joc m’ha donat”

Albert Cañellas, entrenador del CB Prat

“Guanyar avui ens donava molta confiança per afrontar el calendari que ens, aquests propers tres partits. Avui potser no hem guanyat amb la solvència que ho estem fent a casa, però la victòria és molt important”

Alberto Martín, jugador del CB Prat