L’Ajuntament llogarà els seus cotxes elèctrics a la ciutadania

Hi haurà 4 punts a la ciutat on es podran recollir i deixar els vehicles
Dimarts, 31 gener 2023 · 10:30 hores ActualitatCooperativismeEconomia

Formació de tècnics municipals al punt de recàrrega de la pl. Espanya (Foto: Som Mobilitat)

Actualitat
Cooperativisme
Economia

Personal municipal s’està formant aquests dies en la utilització de l’aplicació que permetrà fer ús del sistema de cotxe compartit, que l’Ajuntament posarà en marxa d’aquí a unes setmanes al Prat. De fet, el sistema ja fa temps que està enllestit i només s’està a l’espera que la companyia elèctrica Endesa faci les connexions necessàries als diferents punts de recàrrega.

El servei, que serà gestionat per la cooperativa Som Mobilitat, permetrà que la ciutadania llogui cotxes elèctrics municipals per al seu ús privat, sempre que no estiguin reservats per a tasques municipals. Durant els matins dels dies laborables, el personal del consistori tindrà preferència d’ús, mentre que a la tarda i els caps de setmana i festius no hi haurà prioritats.

Quatre punts de recollida

En total hi haurà 4 ubicacions on agafar i deixar el vehicle: a la plaça d’Espanya hi haurà 4 cotxes, i a l’avinguda Verge de Montserrat n’hi haurà la resta: 2 al davant de les Cases d’en Puig, un davant de l’Escola Galileo Galilei i l’altre al costat del Centre de Promoció Econòmica. A aquests 8 vehicles s’hi sumaran 4 més un cop ja estigui en marxa el servei, de manera que en seran un total de 12.