elprat.ràdio, entre les ràdios locals impulsores del projecte nacional ‘Onda ODS’

Unes 300 ràdios i televisions locals de tot l’Estat participen en aquest projecte que té com a objectiu sensibilitzar sobre els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030
Dilluns, 23 gener 2023 · 12:04 hores DonesEconomiaSocietat

Dones
Economia
Societat

elprat.ràdio, juntament amb unes 300 ràdios i televisions locals de tot l’Estat, impulsa el nou projecte ‘Onda ODS’, que té com a objectiu principal sensibilitzar la ciutadania sobre els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

A partir d’aquest mes de gener, la ràdio pública emetrà al seu espai d’àudios a la carta elprat.ràdio +, així com a la resta d’espais informatius de la casa, exemples de bones pràctiques del Prat i d’arreu de Catalunya en relació amb els objectius de desenvolupament econòmic i l’Agenda 2030.

Coordinat a Catalunya per Ràdio Televisió de Cardedeu i amb la col·laboració de La Xarxa, els diferents capítols tracten sobre temes com la gestió de residus, la coeducació, la despoblació, la baixa natalitat, les energies renovables o la perspectiva de gènere.

En aquest sentit, ‘Onda ODS’ se centra en tres eixos: la realització d’una campanya global de sensibilització des del món local; la creació d’una xarxa estatal de mitjans locals per a la implementació dels ODS, i l’empoderament de la ciutadania i el teixit socioeconòmic rural.

Mapa de les ràdios i televisions locals participants del projecte ‘Onda ODS