El CB Prat obté a Osca la cinquena victòria consecutiva (73-99)

El CB Prat es mostra implacable al segon temps i supera Huesca en el partit més autoritari de l'equip a domicili
Dilluns, 23 gener 2023 · 09:58 hores EsportsFutbolGeneral

Foto i crèdits: Huesca La Magia

Esports
Futbol
General

PEÑAS HUESCA 73 – CB PRAT 99

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat ha guanyat a Huesca per 26 punts i es manté en el camí de la victòria. El conjunt potablava havia guanyat a places molt difícils com Menorca o Gran Canària, però encara no havia pogut trobar la suficiència que ha mostrat en molts encontres al seu propi pavelló. El conjunt d’Albert Cañellas va marcar el compàs al primer quart, va tenir problemes per mantenir el llistó al segon, i va trencar completament el partit al tercer. Sense Miguel Allen (va jugar amb la Penya l’endemà) ni Conrad i Ruben Prey (amb el júnior del Joventut), el 26 punts i 12 rebots de Smallwood van liderar en un partit on tots els jugadors van anotar.

La victòria més gran a domicili del CB Prat aquesta temporada havia estat per 9 punts (Cartagena 60 – CB Prat 69)

El conjunt potablava va arrencar el partit amb pas segur, provocant les errades d’un Huesca que al primer quart només feia mal amb la figura de N’Guessan. El Prat va col·locar un +9 (2-11) als primers 3 minuts i mig de joc, i malgrat els esforços dels altaragonesos per neutralitzar la sortida visitant (11-16), el Prat va mostrar encert per acabar dominant el primer parcial (14-23) per 9 punts. El segon quart es va obrir amb un triple de Jofresa (14-26) que duia al màxim avantatge. Huesca va millorar les seves prestacions i el Prat va mostrar els minuts menys convincents del partit, amb algunes pèrdues i dificultats per prendre bones decisions en atac. Huesca es va apropar (29-35), però el Prat tornaria a obrir escletxa amb 3 tirs lliures de Jordi Rodríguez i un triple final de Smallwood (32-41) per tancar el segon parcial amb un empat a 18.

El CB Prat posa la directa al tercer quart

Els pratencs van pujar el ritme a la sortida de vestidors, i després d’uns minuts on Huesca va sostenir l’intercanvi de cops (47-54), els visitants es van escapar definitivament del marcador gràcies a un parcial de 3-21 (50-78) al llarg de més de 8 minuts que tancava l’encontre definitivament. Als darrers minuts de partit, el Prat no va baixar prestacions ofensives, però amb l’encontre decantat, si va baixar lleugerament l’autoexigència defensiva i Huesca, amb menys pressió, va tornar a trobar formes d’anotar. Amb tot, va renunciar a la darrera possessió, que podria haver-lo dut a les 3 xifres, però va aconseguir una victòria contundent que pot suposar un punt d’inflexió fora de casa.

El CB Prat acumula 5 victòries consecutives i és segon amb un balanç de 13-4. La LEB Plata afronta ara una setmana d’aturada per les finestres FIBA, i els d’Albert Cañellas no jugaran fins el diumenge 5 de Febrer (12:00), al Joan Busquets, contra el filial de Gran Canaria.

Declaració postpartit

Gerard Jofresa, jugador del CB Prat