El Prat activa la fase d’alerta per fortes ventades

L’Ajuntament restringeix les activitats a l’aire lliure en els centres esportius i educatius en tot el municipi des de les 16 hores
Dijous, 19 gener 2023 · 17:01 hores General

General

L’Ajuntament del Prat ha activat aquesta tarda, en fase d’alerta, el Pla d’actuació municipal per risc de vent a la ciutat. Així s’ha decretat després de les informacions del Servei Meteorològic de Catalunya, que preveuen un episodi més intens de vent des del vespre d’avui i fins el matí a tota la comarca del Baix Llobregat.

En el cas del Prat, queden suspeses les activitats a l’aire lliure en els centres esportius i educatius en tot el municipi des de les 16 hores; caldrà senyalitzar els parcs i jardins públics per evitar el seu accés; així com avisar i fer seguiment de les persones sense llar.

Recordem que, ja dimarts, es van produir diverses incidències materials per caigudes d’arbres o branques -una mitja dotzena- per la força del vent. Les ratxes màximes de vent que es van registrar a primera hora de la tarda d’ahir a l’aeroport van ser de fins a 80 km/h.