El CB Prat torna a exhibir-se a casa (102-64)

El CB Prat manté impolut el seu currículum a casa, on ha guanyat el 75% dels partits per més de 20 punts // Fins a 6 jugadors anoten més de 10 punts // Carles Marzo va ser l'únic ex que va poder jugar davant el públic pratenc, amb Marc Blanch lesionat i Sesé sancionat
Dilluns, 16 gener 2023 · 08:52 hores BàsquetEsportsGeneral

Foto i crèdits: CB Prat

Bàsquet
Esports
General

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat progressa adequadament al Joan Busquets i suma la quarta victòria consecutiva per posar-se segon en solitari a la classificació. Els pratencs van tornar a mostrar que, de moment, són un equip de dues cares, i que la seva versió casolana aixafa a bona part dels equips de la lliga. Mollet, amb absències de pes, va posar problemes en un primer quart força equilibrat, però els d’Albert Cañellas van mostrar màxim encert i to físic per passar per sobre del seu rival al segon i tercer parcial. Buljan, MVP ( va recuperar sensacions

Les expectatives sempre són un element traïdor, més encara quan venen des de fora. El nivell mostrat pel CB Prat a casa aquesta temporada pràcticament l’obligava a vèncer plàcidament a un Mollet, que tot i venir de guanyar al Cornellà, arribava amb absències de pes, com les dels expratencs Marc Blanch i Marc Sesé. El primer quart, però, va servir per tocar de peus a terra i recordar que la facilitat és només en aparença. La zona visitant va provocar dificultats a l’habitual vendaval ofensiu potablava, obligat a prendre opcions forçades. Un triple de Buljan sobre la botzina va permetre el CB Prat marxar amb avantatge al final de la primera mànega (23-18), i posar la primera pedra d’un parcial de 33-10 que va trencar per complet al partit al descans (53-28) amb l’aportació destacada dels punts de Jordi Rodríguez, la feina en tots els terrenys de Jofresa.

El CB Prat no va abaixar el llistó després del descans, donant també minuts als menys habituals, per seguir ampliant l’avantatge al marcador. Els punts van arribar de totes les formes: molts, des del llançament exterior, però també corrent al contraatac, postejant… si el segon quart va acabar amb un 30-10, el tercer amb un 30-13 que situava la renda en més de 40 punts (83-41). Sense pietat, el Prat va prosseguir amb el pla fins a estendre l’avantatge (97-45) a 52 punts. Mollet va aprofitar els minuts finals per retallar distàncies i evitar que el Prat assolís la victòria més gran de la temporada. Buljan (17 pts, 8 reb., 4 rec., 1 tap, 1 as.) va ser MVP, i fins a 5 jugadors més van arribar als dobles dígits d’anotació: Jordi Rodríguez (23, màxim anotador), Jofresa (15), Cosialls (11), Suurorg (11) i Smallwood (11).

El Prat és ara 2n classificat en solitari, amb un balanç de 12 victòries i 4 derrotes. Aquest cap de setmana viatja a Osca (dissabte, 20:15) per enfrontar-se al Peñas Huesca.

Declaracions postpartit:

Albert Cañellas, entrenador del CB Prat