17 anys de presó per a l’assassí de Janet Jumillas, trobada al Prat el 2019

La víctima va desaparèixer quan anava a Hisenda a Cornellà i dos mesos després es va trobar el cos en un descampat al nord del Prat
Dimecres, 11 gener 2023 · 08:38 hores ActualitatDonesSocietat

El cadàver va ser trobat al descampat de La Seda, al nord del Prat. (Foto: ACN)

Actualitat
Dones
Societat

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 17 anys de presó per assassinat l’home que va matar Janet Jumillas a Cornellà de Llobregat el març del 2019 i en va amagar el cadàver en un descampat de la zona de La Seda del Prat, on va ser trobat dos mesos després del crim. Janet Jumillas era de Viladecans i va anar a Cornellà a fer unes gestions a Hisenda. El comdemnat i la víctima es coneixien.

També se l’ha condemnat a pagar una indemnització de 488.000 euros a la família de la víctima i a cinc anys de llibertat vigilada. A més, no podrà acostar-se a menys d’un quilòmetre dels fills i pares de la víctima.