284.482 pàgines visitades i 71.569 usuaris únics: nou rècord d’audiència dels mitjans de comunicació públics del Prat

Dimarts, 3 gener 2023 · 12:32 hores GeneralSocietat

elprat.ràdio va rebre enguany el premi a la millor ràdio local de Catalunya

General
Societat

Els mitjans de comunicació públics de la ciutat –elprat.digital, elprat.ràdio i la televisió digital elprat.tv– han tancat 2022 amb un nou rècord de l’audiència online. En concret, 284.482 pàgines visitades al llarg de l’any, el que representa un increment del 20,45 % respecte el passat 2021.

Pel que fa les persones usuàries, els mitjans gestionats per l’empresa municipal El Prat Comunicació SL han arribat a un total de 72.569 usuaris i usuàries, és a dir, un 17,65 % més que a 2021 (61.684 persones).

Unes dades que avalen la creació de elprat.digital com a nou mitjà de comunicació públic de naturalesa estrictament digital; l’aposta pel directe i nous formats de elprat.tv; així com la modernització i major presència a xarxes dels programes de elprat.ràdio. A més, aquest nou rècord posa la cirereta a un any molt especial en el què elprat.ràdio va ser guardonada com la millor ràdio local de Catalunya, precisament, en el seu vintè aniversari.

A continuació, compartim algunes de les informacions més vistes i els especials, en aquest cas, de elprat.tv al llarg de 2022:

Programa especial de recepció als Reis d’Orient: encara amb el context de pandèmia de l’inici de l’any 2022, elprat.tv va oferir, en directe, per primera vegada, la recepció institucional als Reis d’Orient. Enguany, farem un nou especial per gaudir de l’arribada del Melcior, Gaspar i Baltasar a la plaça de la Vila, amb el tradicional salut al balcó. Així ho vam viure l’any passat:

Alfred Garcia: “Intento fer les millors cançons possibles”: Entrevista en profunditat a l’artista pratenc abans del seu concert al Teatre L’Artesà.

El Prat impulsa un nou parc d’habitatge protegit a l’entorn de Sant Cosme

El primer Orgull al Prat desborda les expectatives de participació

El Prat, imatge permanent del primer llargmetratge de Laura Ferrés

Els Vikings presenten els seus més de 300 jugadors per a la temporada 22/23

L’ironman de Buhoman recapta més de 1.200 euros per La Marató

A més, al llarg del 2022 hem realitzat diferents especials audiovisuals que podeu encara recuperar a la carta:

Tisores d’esquilar i una cullera esmolada: Una dona trans a la Model

Yarik i Grytsak: vivint la guerra des del Prat

El ronyó, un òrgan vital sovint oblidat

Terlenka Inclusiu, obrint espais d’integració