L’AE Prat mourà fitxa al mercat d’hivern: Ufano i Jordan, a la rampa de sortida

El punta pratenc i l'extrem internacional amb Guinea Equatorial són a prop de convertir-se en baixes. L'AE Prat treballa per tancar els seus recanvis, però dificilment arribaran abans d'aquesta setmana
Dilluns, 2 gener 2023 · 16:16 hores EsportsFutbol

Esports
Futbol

L’Associació Esportiva Prat farà oficial en els pròxims dies les baixes de Pablo Ufano i Jordan, tal com ha confirmat el seu secretari tècnic, Pepe Delgado. Cap dels dos futbolistes no ha comptat amb els minuts desitjats en aquest primer tram de competició i en ambdós casos les parts han arribat a un acord per desvincular-se del club.

Pablo Ufano ha estat un dels membres de la plantilla que més partits ha disputat (13) però només 1 com a titular, fet que ha provocat que alhora sigui un dels futbolistes que menys minuts ha gaudit (255). Ufano tancarà la seva segona etapa amb l’AE Prat després de disputar íntegrament el curs 19-20 amb l’equip potablava.

Pepe Delgado, sobre la situació de Pablo Ufano:

Jordan ha participat en menys partits, 8 en total, però ha disputat uns pocs minuts més, 270. L’extrem, provinent del Manchego de Ciudad Real aquest estiu, tampoc ha gaudit amb la continuïtat desitjada:

Pepe Delgado, sobre la situació de Jordan:

L’AE Prat treballa des de fa dies en cercar els recanvis d’Ufano i Jordan. La figura del ‘9’, amb fitxa sub23, és la que està més avançada, tot i que és difícil que pugui arribar a temps per jugar aquest diumenge contra el Lleida Esportiu. Amb la sanció d’Elhadji per 5 grogues, el Prat podria afrontar el partit amb pocs efectius en aquesta posició.

Héctor Rodríguez, a poques setmanes de tornar

El Prat, a hores d’ara, no es planteja fer moviments al mercat més enllà d’aquesta doble alta i baixa. La lesió a l’espatlla d’Héctor Rodriguez no és tan greu com podia semblar en un primer moment i podria tornar a estar disponible en poc més d’un mes. Les bones notícies envers un dels capitans de l’equip descarten per complet la incorporació d’un central. Amb més de 4 setmanes de finestra per endavant res és definitiu, però en aquests moments, Pepe Delgado creu que la resta de posicions de la plantilla estan més que ben cobertes:

Pepe Delgado, sobre la composició de la plantilla

Tanmateix, confia que futbolistes joves com Bakary i Dani Molina facin un pas endavant en aquest 2023 i a una segona volta que permeti l’AE Prat assolir la permanència, a poder ser, amb menys patiment que els darrers 2 anys:

Pepe Delgado, sobre les opcions de l’AE Prat a la segona volta

L’equip arrenca l’any aquest diumenge (12:00) al Sagnier davant un Lleida Esportiu que marca la zona de descens, a 2 punts i 2 posicions del Prat, i que estrenarà entrenador, un Toni Seligrat que ja va entrenar el conjunt blau entre 2012 i 2014.