El Pratijoc ja torna a funcionar, dedicat enguany als oceans

Se celebra a l’Escola del Parc, de 16 a 20 h, fins a aquest divendres dia 30
Dimecres, 28 desembre 2022 · 10:52 hores ActualitatCulturaEntreteniment

Actualitat
Cultura
Entreteniment

Canalla i adults se submergeixen en una nova edició del Pratijoc, que se celebra cada tarda de quatre a vuit a l’Escola del Parc, fins a aquest divendres. Aquesta proposta, anul·lada els dos darrers anys per culpa de la pandèmia, ofereix diverses activitats lúdiques i educatives per a infants de 3 a 11 anys durant les vacances escolars d’hivern.

Enguany, la temàtica del Pratijoc versa sobre els oceans i els mars, oferint una gran varietat de propostes als infants que hi participen: meduses, pops, peixos o crancs. I entre totes les activitats, el clàssic túnel del terror que transporta la canalla fins a un misteriós vaixell enfonsat on encara hi poden trobar l’aterradora tripulació que hi navegava… Una altra de les propostes amb més èxit és El Cau del Leviatan, on la canalla pot participar en diversos jocs d’habilitat on també s’hi acaben enganxant alguns adults.

A banda de les activitats lúdiques, el Pratijoc d’enguany també compta amb un espai de reflexió amb l’ONG Proactiva Open Arms.

Totes aquestes activitats, tallers i propostes les organitza el departament de joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats de lleure de la ciutat, com esplais i caus, i també amb la col·laboració de les entitats de cultura popular. Aquesta col·laboració és clau per al funcionament del Pratijoc, que es nodreix principalment de la tasca voluntària de monitors i monitores d’entitats. El Pratijoc és també un aparador de la seva feina, que permet promoure valors i fomentar la participació d’infants en aquestes entitats.