Dos pratencs jugaran la lliga de futbol 7 de Gerard Piqué

José Luis Blanco Ureña i Iván López Coca participaran a la Kings League
Dimecres, 28 desembre 2022 · 12:45 hores ActualitatEsportsFutbol

Ismael Cabello Molina (aspirant) i José Luis Blanco Ureña i Iván López Coca (seleccionats).

Actualitat
Esports
Futbol

Els futbolistes pratencs José Luis Blanco Ureña i Iván López Coca han estat escollits per participar a la Kings League, la competició de futbol 7 fundada i presidida per Gerard Piqué.

Aquesta lliga compta amb coneguts streamers com a propietaris dels 12 equips, com ara Ibai Llanos, The Grefg, el periodista Gerard Romero o Dj Mario, entre altres. També hi participen com a presidents de clubs alguns exfutbolistes com Iker Casillas o el Kun Agüero.

El resultat del draft o procés de selecció de futbolistes, en el qual han participat majoritàriament esportistes del futbol territorial català, ha enviat Blanco Ureña, davanter i enguany sense equip, al Porcinos Futbol Club, presidit per Ibai Llanos, mentre que López Coca, migcampista del Terlenka, ha entrat al conjunt Pío Futbol Club, propietat de la streamer mexicana Samy Rivera.

Declaracions dels protagonistes a l’Instagram d’el Prat Esports.

L’únic pratenc que s’ha quedat sense ser escollit en el draft ha estat el davanter, també del Terlenka, Ismael Cabello Molina, encara que entra en la borsa de jugadors reserves que poden incorporar-se a la competició en cas de lesió o absència d’algun dels futbolistes triats. La presència pratenca a la Kings League, però, no s’acaba amb els jugadors, ja que hi haurà també dos àrbitres potablaves, Óscar Cubero Vidal i Edgar Rodríguez.

La primera jornada de la Kings League arrencarà el proper diumenge 1 de gener. Tots els partits es jugaran els diumenges a la tarda, seguits i en una mateixa seu, el Cupra Arena, una pista coberta de futbol 7 al poliesportiu de la zona d’activitats logístiques (ZAL) del port de Barcelona.

La darrera jornada de la fase regular es disputarà el 19 de març, amb els quarts de final el 25 de març i la final a quatre un dia després, el 26.