Condemnat a set anys i mig de presó un home per agressió sexual a una menor al Prat

És una de les primeres sentències conegudes de l'Audiència que aplica la nova llei coneguda com del "només sí és sí"
Dimarts, 20 desembre 2022 · 09:13 hores ActualitatDonesSeguretat

Actualitat
Dones
Seguretat

L’Audiència de Barcelona ha condemnat un home a set anys i mig de presó per agressió sexual a una menor de 14 anys al Prat l’agost del 2020. Aquesta és una de les primeres sentències conegudes de l’Audiència que aplica la nova llei coneguda com del “només sí és sí” i, segons els magistrats, la pena hauria estat la mateixa amb la llei anterior.

La sentència considera provat que l’home va fer tocaments a la noia i va intentar que li fes una fel·lació mentre la tenia en una habitació. La noia i l’home es van traslladar en tren des de Gavà fins al Prat. La fiscalia demanava 14 anys de presó. L’home ha estat absolt de detenció il·legal però haurà d’indemnitzar la víctima amb més de 10.500 euros per les nombroses i greus seqüeles psicològiques que encara pateix la menor.