Èxit de participació en una avançada Fira Avícola de la Raça Prat

Prop de 70.000 persones passen pel recinte de La Ricarda en l'edició de la plena normalitat
Dilluns, 5 desembre 2022 · 13:42 hores ActualitatEspecialsFira Avícola

Actualitat
Especials
Fira Avícola

La Fira Avícola de la Raça Prat ha tancat la seva 49ena edició, la primera sense restriccions, amb una darrera jornada amb llargues cues tot i les pluges intermitents del matí per poder veure els millors exemplars exposats a La Ricarda.I és que la ciutadania pratenca però també de fora del municipi ha respost de forma massiva a la principal novetat d’aquest any: l’avançament de la cita un parell de setmanes.Tot fa preveure que aquest canvi de data ha arribat per quedar-se.

Un recinte firal a la Granja de La Ricarda que ha recuperat la imatge de plena normalitat d’anys enrere i on aquest any sí, s’han pogut lluir tant el teixit associatiu de la mostra d’entitats amb xifres d’associacions i activitats de prepandèmia així com una nodrida representació de comerços i empreses del Prat.

L’Ajuntament estudia crear granges municipals per garantir el relleu generacional

Tot plegat en una última jornada que també ha servit per reivindicar el principal atractiu de la fira el pollastre potablava amb els premis als millors exemplars i la importància cada cop més evident d’un relleu generacional. En aquest sentit, l’Ajuntament i l’Associació de Criadors de la Raça Prat estan començant a treballar en un projecte per desenvolupar granges municipals. De moment, una proposta que trigarà en sortir de l’ou. Mentrestant, ja es comença a treballar en l’edició aniversari de l’any que ve amb un número molt rodó.