El patinatge pratenc suma 4 medalles més a la Copa del Món júnior i neosènior

Nil Llop guanya 2 medalles d'or, Ainoa Carreño venç a la categoria de Mass Start, on Teresa Moreno s'endú el bronze // Toni Toledo debuta a una Copa del Mon absoluta de Border Cross
Dilluns, 5 desembre 2022 · 12:19 hores General

General

Els patinadors pratencs tornen a endur-se un grapat de medalles a la segona prova de la Copa del Món en categoria júnior i neosènior. Nil Llop ha tornat a repetir victòria als 500 i 1.000 metres, mentre que Ainoa Carreño ha vençut una ajustadíssima Mass Start on Teresa Moreno ha assolit el bronze.

Nil Llop ha repetit el doble triomf a categoria neosènior en 500 i 1.000m. Al mig quilòmetre ha aconseguit un temps de 37:09, més de mig segon més ràpid que el finès Juuso Lehtonen (37:61) i el noruec Eric Resell (37:66), mentre que al quilomètre (1:13:29) ha tret més d’un segon als seus perseguidors. Nil Llop domina la classificació general en ambdues distàncies amb 120 punts.

Dues pratenques pugen al podi en Mass Start

Les dues medalles restants arribarien diumenge a la tarda, a la prova de Mass Start. Ainoa Carreño va poder girar la truita de la setmana anterior i superar Anna Ostlender en un sprint final ajustadíssim entre les 3 primeres: entre Ainoa Carreño i Ostlender només hi ha hagut 5 centèsimes, i Teresa Moreno s’ha quedat a 16 centèsimes de l’or, repetint la tercera posició i el bronze de la cursa inaugural.

Ainoa Carreño i Teresa Moreno, amb l’or i el bronze guanyats a la prova de Mass Start

Més enllà de les medalles, Ainoa Carreño ha estat 5ª als 500m i 9ª als 1.500m i Luisa Gonzalez ha aconseguit dos TOP10 a categoria júnior: 5ª als 500m i 7ª als 1.000 metres. Teresa Moreno ha acabat en 11ª, 12ª i 15ª els 3.000m, 1.500m i 1.000 metres, Julia Espín ha estat 11ª a la prova de Mass Start i 27ª tants als 500 metres i als 1.000, Hannah Llop 31ª als 500 metres júnior, i Iván Roldán 38è i 41è als 1.000 i 500 metres respectivament.

Debut de Toni Toledo a una Copa del Món absoluta de Border Cross

El pratenc Toni Toledo ha participat per primer cop en una prova de la Copa del Món en categoria absoluta, disputada a Les Deux Alps, França.. El jove rider ha estat 54è a la classificació, on va patir una caiguda. La propera cita és d’aquí a dues setmanes a Cervinia, Itàlia.