El CB Prat suma la sisena victòria consecutiva a Cartagena (60-69)

El CB Prat supera una nova prova a Cartagena en un partit extremadament competit / Debut d'Alberto Martín amb 28 minuts de joc; Buljan, màxim anotador amb 21 punts
Dilluns, 5 desembre 2022 · 10:23 hores BàsquetEsportsGeneral

Foto i crèdits: CB Cartagena

Bàsquet
Esports
General

CB Cartagena 60 – CB Prat 69

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat continua amb pas ferm, guanya per sisè partit consecutiu i continua una setmana més com a líder de LEB Plata. Els potablava van haver de treballar-se el triomf a Cartagena davant un rival que va plantejar importants dificultats, especialment als 2 primers quarts. La bona defensa dels pratencs i l’encert al rebot ofensiu (18 en tot el partit) van fonamentar la victòria.

Arrencada cartagenera i reacció pratenca

El CB Prat (que afrontava el partit amb només 9 jugadors, sense Cosialls, ni Conrad, ni Ruben Prey) va arrencar el partit amb un 14-4 en contra als primers 6 minuts de duel davant un Cartagena inspirat. Els visitants van crèixer amb la sortida del debutant Alberto Martín i de Quim Salvans. El Prat va imposar un parcial de 0-11 per remuntar (14-15) el marcador, que a partir d’aquell moment va fluctuar fins al 18-19 amb què es va tancar el primer quart. Al segon quart, Cartagena va tornar a manar als primers compassos (32-25), però el Prat va ser capaç de tancar l’aixeta i evitar una escapada blanc-i-negra, forçant faltes i sumant des del tir lliure. 9 punts consecutius de Buljan van dur al Prat a empatar (34-34), però un triple de Isaiah Powell va permetre mantenir l’avantatge local (37-34) al descans.

Demostració de solvència al segon temps

El CB Prat va sortir amb determinació després del pas per vestidors, i va deixar Cartagena en 23 punts als darrers dos quarts. Els d’Albert Cañellas va remuntar amb un parcial de 0-8 a l’inici del tercer parcial (39-42) liderat per Miguel Allen. L’estira i arronsa va continuar fins al final del tercer quart (52-55). Als darrers 10 minuts, el Prat va tornar a treure la versió més madura, marcant el ritme i lligant Cartagena. Malgrat els esforços d’Isaiah per mantenir a flot Cartagena (60-62), el Prat va sentenciar el partit al tram final, no encaixant punts als darrers 4 minuts per endur-se el matx amb un meritori 60-69.

El CB Prat assoleix un balanç de 7-2 i és líder de la competició per segona setmana. Dissabte vinent (18:15) rep al CB Salou.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Albert Cañellas, entrenador CB Prat (Youtube CB Cartagena) → ENLLAÇ