El 91 % del Prat, satisfet de viure al municipi segons una enquesta de la Diputació

El transport públic, la recollida d’escombraries i l’enllumenat, els tres serveis més ben valorats; en total, el 90 % de la població aprova la gestió de l’Ajuntament
Dilluns, 5 desembre 2022 · 10:13 hores ActualitatGeneralSocietat

Transport públic i recollida d'escombraries, els serveis millor valorats

Actualitat
General
Societat

Un baròmetre realitzat per la Diputació de Barcelona mostra com nou de cada deu veïns i veïnes de la ciutat estan satisfets de viure al municipi. En concret, el 91 % estan molt o bastant satisfets -una dada força superior a la mitjana provincial (77,8 %)-, mentre que només un 4 % ho estan poc o gens.

Pel que fa els serveis més ben valorats, la ciutadania valora amb un notable com a nota serveis com el transport públic (7,9), la recollida d’escombraries (7,8) i l’enllumenat (7,6). De fet, el 89 % de la població aprova la gestió de l’Ajuntament, així com la seva transparència (55 %), compromís amb el canvi climàtic (75 %) i foment de la participació ciutadana (72 %).

En contra, la població considera que la seguretat ciutadana (17 %), accés a l’habitatge (11 %) i l’aparcament (9 %) són els tres problemes més greus del municipi.

Podeu consultar tots els resultats al web del dibaròmetre de l’ens provincial.