Comença la campanya solidària de recollida de joguines de Creu Roja i elprat.ràdio

La iniciativa de totes dues entitats va començar fa vint anys amb un programa especial de deu hores de ràdio el 4 de gener de 2002
Dilluns, 5 desembre 2022 · 12:57 hores GeneralSocietatSolidaritat

General
Societat
Solidaritat

La campanya solidària de recollida de joguines promoguda per Creu Roja de la ciutat i elprat.ràdio ha engegat avui la que serà la seva vintena edició. Així, des d’avui i fins el 5 de gener, tot un mes, ja es poden entregar tant a la seu de la ràdio pública, al carrer Doctor Soler i Torrens, 3, com a la seu local de la Creu Roja, just al costat, joguines per a nens i nenes de 3 a 9 anys.

Només cal complir amb els requisits que siguin joguines noves, no bèl·liques i no sexistes. En aquest sentit, s’acceptarà també material cultural i didàctic per a aquestes edats.

Amb aquesta edició, ja són vint anys de recollida de joguines a la ciutat, després d’un programa especial de deu hores que elprat.ràdio va fer el 4 de gener de 2002 en el seu primer any en antena. Des d’aleshores, s’ha mantingut l’aliança solidària entre la ràdio pública i l’entitat solidària per arribar als més joves de la ciutat.

A continuació, podeu escoltar l’entrevista del Planeta Prat a Jordi Hueto, responsable de Creu Roja El Prat, i Imanol Crespo, director-gerent de El Prat Comunicació SL.