Tot a punt per a la Fira Avícola, que se celebrarà aquest cap de setmana

Dimecres, 30 novembre 2022 · 08:20 hores ActualitatAgriculturaCultura

Actualitat
Agricultura
Cultura

La 49a edició de la Fira Avícola de la Raça Prat se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de desembre, al recinte de la Granja de la Riarda. Es preveu que la visitin entre 50.000 i 60.000 persones.

A la Fira es podrà gaudir d’una d’àmplia oferta gastronòmica, comercial, cultural i lúdica. S’hi podrà trobar el pavelló avícola, per descobrir com es cria el Pota Blava, i també hi haurà la mostra agrícola i ramadera dels pagesos del Prat, on es podran conèixer les característiques de la Carxofa Prat, entre altres fruites i verdures del Parc Agrari.

A l’Espai Gastronòmic, la xarxa de restaurants “El Prat degusta’l” i establiments de la ciutat han preparat una oferta diversa amb el Pota Blava i la Carxofa Prat com a protagonistes. Enguany, aquest espai també inclourà la 2a Mostra de Vins.

20a Mostra d’Entitats

En el marc de la Fira Avícola se celebrarà la 20a Mostra d’Entitats, que acollirà espais expositius i activitats de prop d’un centenar d’entitats d’àmbit cultural, educatiu, social o esportiu. Enguany, el fil conductor serà l’orgull que senten els i les pratenques del seu lloc al món, amb diverses activitats que permetran expressar aquest orgull.

Entrevistes a elprat.ràdio:

Tot seguit podeu escoltar tres entrevistes que s’han emès a elprat.ràdio sobre la Fira Avícola i Mostra d’Entitats d’aquest proper cap de setmana: