L’AE Prat s’avança però acaba perdent davant la Penya Deportiva

Elhadji va posar per davant el Prat als 30 segons de la segona meitat, però un penal sobre Salinas capgira per complet el partit // Héctor Rodríguez va haver de ser retirat en ambulància per una lesió i va allargar la primera meitat fins a un quart d'hora
Dilluns, 28 novembre 2022 · 13:17 hores EsportsFutbolGeneral

Esports
Futbol
General

AE Prat 1 – Penya Deportiva 3
Elhadji (46′) / Salinas (70′, p.), Christian (81′), Ton Ripoll (90′)

Prat: Craviotto; Coro (Miguel Fernández, 79’), Héctor Rodríguez (Pau Rosales, 45’), Marimon, Yaya; Adri Díaz (Valentín, 76’), Uri, Padilla; Adri Rivas (Albert Martí, 76’), Salvans, Elhadji
Penya Deportiva: Edu Frías; Badal, Estellés, Cristian Cruz (Cámara, 53’); Cristeto (Salinas, 53’), Jofre Cherta (Lalo, 88’); Ton Ripoll, Marc Fraile (Cristian Albert, 67’), Fortes (Sami Vázquez, 67’); Chema Moreno

Ramo Andrés, Alfredo (col·legi aragonés): mostrà targeta groga a Yaya, Marimon i Uri (Prat); i a Cristeto, Salinas, Christian Albert i Ton Ripoll

Municipal Sagnier, uns 500 espectadors

L’AE Prat no va transformar en punts una bona primera hora de joc. La solvència defensiva d’ambdós equips va deparar un combat pràcticament nul. La Penya Deportiva pujava línies per impedir les iniciacions de joc pratenques, però el Prat tampoc baixava el llistó i es mostrava especialment combatiu a la zona ampla, on va recuperar força pilotes. Edu Frías va resoldre sengles rematades d’Elhadji i Padilla, mentre que la Penya la va tenir amb intent de Roger Colomina que va marxar a prop del pal.

La lesió d’Héctor Rodríguez trastoca el partit

La primera meitat va quedar marcada per una acció, ja al minut 44, on Héctor Rodríguez va caure lesionat en una situació on es va reclamar penal. El central, afectat de l’espatlla dreta (la contrària a la que ha estat operada anteriorment), va ser traslladat en ambulància a la Clinica Diagonal, on li van tornar a col·locar l’espatlla. Ja a casa, toca esperar les proves definitives per conèixer l’abast de la lesió.

Gol matiner d’Elhadji i remuntada eivissenca

Al temps perdut se li va afegir un temps extrarreglamentari incomprensiblement llarg que va dur al primera meitat fins al 60. Els esdeveniments van trastocar l’ànim d’un partit revolt a la represa: el Prat va posar l’1-0 a la primera acció del segon temps. Menys de 30 segons va necessitar el conjunt potablava per recuperar el servei de mitjos rival i que Elhadji, després de retallar un parell de cops, trobés l’angle per superar Edu Frias.

El Prat va donar més amb el gol, domant per moments una Penya contestatària. L’equip de Manolo González, però va trobar quan més patia un penal sobre Salinas, molt protestat, pel públic, que el mateix atacant es va encarregar de transformar. L’1-1 va capgirar completament l’escenari, els canvis van donar vida a la Penya Deportiva, i 10 minuts després de la igualada, una gran paret entre Salinas i Christian Albert finalitzada per aquest segon culminava la remuntada visitant i deixava, un cop més, amb un pam de nassos el Sagnier. El Prat va cercar el segon a base d’empenta, i va gaudir de fins a 4 córners consecutius, però va ser la Penya qui sentenciaria: Ton Ripoll, en acció individual, va creuar el mig del camp per anotar amb un llançament llunyà en què Craviotto no va estar encertat per refusar.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat