Lluís Tejedor, Carlota Dobaño i Amics del Prat, guardonats als XI Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat

Dilluns, 21 novembre 2022 · 17:18 hores Cultura

Cultura

L’ex-alcalde Lluís Tejedor, la doctora Carlota Dobaño i l’Associació Amics del Prat han estat guardonats als XI Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat, els guardons del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat que valoren personalitats i associacions de la comarca en els àmbits cultural, social, econòmic i ecològic.

La gala ha tingut lloc a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural en una edició on El Prat era la població amb més candidatures, un total de 12 de les 92 candidatures.

Al Premi Narcís Prat Fornell per a experiències ecològiques ha estat finalista la Casa de l’Energia en la categoria col·lectiva i en la individual se l’ha emportat l’exalcalde Lluís Tejedor. Al Premi Joan Savat Saladrigues d’Experiències Socials una de les tres persones reconegudes ha estat la investigadora Carlota Dobaño.

En categoria col·lectiva han estat finalistes Fundesplai i la Fundació Rubricatus i ha estat reconegut el Congrés de Dones del Baix Llobregat i la Federació de Dones Per la Igualtat.

Uns guardons que també reconeixen una iniciativa destacada del municipi amfitrió i que ha recaigut en Amics del Prat.

Pel que fa a la candidatura de personalitat baixllobregatina de l’any que s’atorga per votació popular ha estat per Chanel. La cerimònia ha comptat amb l’actuació del cor Gospel Prat Project i Pere Prat que ha recitat poemes de Joan Margarit.