80 empreses del Prat han contractat 170 persones de la ciutat amb subvencions de l’Ajuntament

Dijous, 17 novembre 2022 · 10:48 hores ActualitatEconomiaEmpresa

Actualitat
Economia
Empresa

L’Auditori del Cèntric va acollir ahir a jornada Empreses per l’Ocupació. Aquesta ha estat la quarta edició, però la primera des de l’esclat de la pandèmia i per això ha servit per mostrar dades i fer balanç de la col·laboració entre l’àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del PRat i la xarxa empresarial del municipi.

A tall d’exemple, més d’un miler de persones han rebut formació i una vuitantena d’empreses del Prat s’han beneficiat de les subvencions a la contractació del consistori, fet que ha implicat la sigantura de 170 contractes a persones de la ciutat.

La jornada ha comptat amb una conferència teatralitzada a càrrec de la companyia Speaktacular, que ha mostrat dalt de l’escenari tres formes ben diferents però no per això necessàriament oposades d’afrontar els canvis.