Nil Llop es queda a un pas del podi a la primera prova de la Divisió B de la Copa del Món

El patinador pratenc obté el seu millor resultat amb una quarta posició als 1.000 metres // Teresa Moreno debuta a una Copa del Mon absoluta amb una 11ª plaça a les semifinals de Mass Start
Dilluns, 14 novembre 2022 · 10:23 hores EsportsPoliesportiu

Foto i crèdits: ISU

Esports
Poliesportiu

La temporada 2022-2023 de la Copa del Món de patinatge de velocitat sobre gel ha arrencat aquest cap de setmana a Stavanger amb la participació dels pratencs Nil Llop i Teresa Moreno.

A la cursa de dissabte, els 500 metres, Nil Llop ha estat tretzè, amb un temps de 35:72, a 7 dècimes del nord-americà Jordan Stolz, primer classificat. Amb aquesta posició, Nil Llop suma els primers 8 punts a la classificació, situant-se 32è en la general. Les millors notícies arribarien diumenge, amb la quarta posició als 1.000m, amb una marca 1:10:47, a només 22 centèsimes de la tercera posició i a 96 del millor temps. El millor resultat de Nil Llop a una cursa de la Divisió B de la Copa del Món (havia arribat a ser setè l’any passat als 500m) el fa sumar 17 punts i ser 24è classificat a la general.

Teresa Moreno, onzena en el seu debut a categoria absoluta

L’altra representant pratenca, Teresa Moreno, va participar per primer cop en categoria sènior a una Copa del Mon. Moreno va competir a la segona semifinal de la categoria Mass Start, i va cercar les seves opcions a les primeres voltes, però no va poder entrar en la lluita pel primer esprint intermedi. La potablava va finalitzar en onzena posició, amb un temps de 8:45:96, sent la millor classificada d’entre les corredores que no van poder sumar punts. Teresa Moreno enceta la Copa del Món a la 21ª posició.

Recupera la seva cursa a partir del minut 23:24 > ENLLAÇ

Aquesta setmana, segona prova del calendari a Heerenveen

La Copa del Món es trasllada a Heerenven, on aquest cap de setmana es disputen les segones curses de cada categoria. Posteriorment, hi haurà dues setmanes de descans per tornar a afrontar una doble tongada de curses

.

CALENDARI COPA DEL MÓN

18-20 novembre Heerenveen, Païssos Baixos

9-11 desembre – Calgary, Canadà

16-18 desembre – Calgary, Canadà

10-12 febrer – Tomaszów Mazowiecki

17-19 febrer – Tomaszów Mazowiecki