La 4a Cursa Solidària recapta 21.466 euros per als infants amb càncer

Dilluns, 14 novembre 2022 · 09:58 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

Les pistes d’atletisme Moisés Llopart i els carrers de la ciutat s’han tenyit de rosa durant 4a Cursa Solidària organitzada pel Rotary Club El Prat, on s’hi ha superat la xifra rècord de recaptació: amb les darreres inscripcions (més de 1.600 en total), la xifra final és de 21.466 euros. Els fons aniran destinats íntegrament per als infants amb càncer de l’Obra Social Hospital Sant Joan de Déu, perquè es faci més recerca i investigació d’aquesta malaltia.

El recorregut, de 5 quilòmetres, ha passat per l’Avinguda Verge de Montserrat, arribant fins a la Carretera de la Marina i tornant per la mateixa avinguda fins a acabar a les pistes d’atletisme Moisés Llopart. Félix Pérez ha estat el guanyador en categoria masculina, mentre que Claire Cheetan s’ha imposat a la prova femenina. Leo Quintero i Júlia Quintero, en categoria masuclina i femenina respectivament, han vençut a la categoria de persones amb discapacitat intel·lectual.