El CB Prat guanya i continua progressant a casa

El CB Prat vola a la segona meitat, suma la tercera victòria consecutiva i manté la imbatibilitat a casa. Buljan, nom destacat amb dobles figures.
Dilluns, 7 novembre 2022 · 07:58 hores BàsquetEsportsGeneral

Foto i crèdits: CB Prat

Bàsquet
Esports
General

CB Prat 86 – L’Horta Godella 72

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat continua el seu camí ascendent i aquest diumenge vespre va superar L’Horta Godella (equip vinculat de Valencia Bàsquet) per un 86-72 que no copsa la dificultat del duel, especialment al primer temps, on els valencians, a partir d’una defensa intensa i recuperadora de pilotes, van manar. El Prat va replicar a la represa i va tancar l’aixeta visitant: si Godella va arribar al descans amb 47 punts, als següents 20 minuts només en va anotar 25. Buljan (20 punts i 14 rebots) va destacar en un partit força coral dels pratencs.

L’equip d’Albert Cañellas va encetar el duel amb un 8-3 de parcial, tractant d’imprimir ritme a pista. Godella, però, va respondre amb un parcial de 0-10 que va obligar a demanar ràpidament temps mort. Godella, agressiu en defensa i efectiu en el llançament, va arribar a enfilar-se als 8 punts (13-21), però el Prat, amb els punts d’Allen i els rebots de Buljan, va retallar distàncies (19-24) per tancar el primer quart. Al segon quart, després d’un inici equilibrat, Godella va amagar amb trencar el partit amb dos triples consecutius que situaven el màxim avantatge (32-43) del partit. El Prat s’hi va agafar buscant més la pintura, sumant rebots ofensius (10 al descans), forçant faltes i traient rèdit de la solidesa al tir lliure per apropar el resultat (43-47) al descans.

Amb l’aportació de jugadors com Cornwall (tot i estar carregat de faltes) i Cosialls, el Prat va mantenir-se a prop del marcador (48-54), per després aconseguir un parcial de 13-0 (61-54) que significaria un abans i un després. Amb Jofresa i Smallwood afegint-se a la tasca anotadora, els potablava van poder tancar la tercera mànega (71-62) amb marge de maniobra. Als darrers 10 minuts l’equip va tornar a mostrar la solidesa dels darrers finals, i Godella, obligat per la defensa pratenca i pel resultat, no va trobar manera de capgirar l’escenari. Els locals només van encaixar 4 punts en els primers 7 minuts i mig de quart, arribant a fregar el +20 (85-66) i tancant amb certa comoditat una victòria que al descans es preveia molt més complexa.

El CB Prat puja a la segona plaça amb un balanç de 4-2, empatat Gran Canaria B, Sant Antoni i Benicarló. Després de la setmana d’aturada per les finestres FIBA, visitarà Bintaufa, la pista de Menorca, fins ara líder invicte.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Albert Cañellas, entrenador del CB Prat

Robert Cosialls, jugador del CB Prat

Tomislav Buljan, jugador del CB Prat