El CRAM millorarà les instal·lacions per augmentar els rescats de fauna marina protegida

El projecte permetrà augmentar l’assistència veterinària a tortugues marines, cetacis i aus marines
Dijous, 3 novembre 2022 · 09:17 hores ActualitatSocietatSostenibilitat

Actualitat
Societat
Sostenibilitat

La Fundació Fluidra, la Fundació CRAM i Fundesplai han signat un conveni de col·laboració per a la realització d’un projecte de millora i remodelació de les instal·lacions del Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM) al Prat.

El projecte permetrà augmentar l’assistència veterinària a tortugues marines, cetacis i aus marines. A més, el CRAM disposarà així de les condicions tècniques que el permetin ser operatiu durant tot l’any, millorant el tractament i la qualitat de les aigües i el seu rendiment i eficiència energètica. El projecte també facilitarà les activitats educatives per donar a conèixer les espècies i els ecosistemes marins en perill d’extinció, les causes que els amenacen i les principals solucions individuals i col·lectives per a la conservació de la biodiversitat marina.

El CRAM, instal·lat al litoral del Prat es de 2011, compta actualment amb 18.000 metres quadrats. Des d’aquell any, ha recuperat i reintroduït més de 800 tortugues marines i ha assistit més de 350 cetacis i centenars d’aus marines.