El CB Prat suma la primera victòria a domicili

El CB Prat guanya a la pista del Gran Canaria B (75-80) en un partit igualat en tot moment amb actuació destacada de Jordi Rodríguez i Miguel Allen
Dilluns, 31 octubre 2022 · 12:30 hores BàsquetEsportsGeneral

Foto i Crèdits: Base CBGC

Bàsquet
Esports
General

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat ha aconseguit guanyar el seu primer partit oficial fora del Joan Busquets aquesta temporada, i ho ha fet en una de les pistes més complicades de la lliga. El conjunt d’Albert Cañellas ha superat el Gran Canaria per 5 punts (75-80) en un encontre parell, on el Prat ha estat més encertat en els moments decisius. Jordi Rodríguez (20 punts) i Miguel Allen (14 punts, 8 rebots) han liderat l’equip cap a la tercera victòria del curs.

El partit no va començar de la millor manera possible pels potablava, que va necessitar els primers minuts de partit per ajustar la defensa i trobar-se davant un GranCa que va posar el primer avantatge (10-3) als primers 2 minuts de partit. La resposta del Prat, però, va ser immediata, amb punts exteriors per neutralitzar la renda (14-13) i posar-se per davant (22-23) just abans de tancar el primer quart. Després d’un inici de segon quart que mantenia la igualtat absoluta (30-28), el Prat va donar un cop amb un parcial de 2-12 (32-42) que va conduir els pratencs al màxim avantatge del partit. Gran Canària va respondre amb un 7-0 per arribar al descans amb un 39-45.

A l’inici del tercer parcial, el Prat va continuar amb el pla, eixamplant fins al +9 (43-52), però novament Gran Canaria tornaria a infligir un parcial (51-52) quan semblava que el partit podia desequilibrar-se. Els grocs van empatar el partit al darrer minut, però un parell de tirs lliures van permetre el Prat marxar per endavant (62-60) tot i cedir el tercer quart, l’únic que no va guanyar. Dos triples de sortida de Jordi Rodríguez estiraven els pratencs (64-68), però els locals capgiraven el marcador a l’equador del darrer quart (71-70), posant-se al capdavant per primer cop en més de 20 minuts. En un final a cara o creu, el Prat només va encaixar un punt en els següents 4 minuts (72-78) per tancar una victòria important que permet el CB Prat igualar el balanç amb Gran Canària i instal·lar-se a la tercera posició.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Albert Cañellas, entrenador del CB Prat: