El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya reconeix el Mercat Municipal del Prat pel seu centenari

Dijous, 27 octubre 2022 · 18:08 hores ActualitatEconomiaFires i mercats

Actualitat
Economia
Fires i mercats

La Generalitat lliura aquesta tarda el Premi Nacional de Comerç i d’Establiment Centenari al Mercat Municipal del Prat pel seu primer segle de vida. Es tracta d’uns guardons que tenen la finalitat de reconèixer la trajectòria d’establiments que han destacat per la innovació i contribució al prestigi del comerç. El Mercat Municipal va començar la seva activitat l’any 1921, anteriorment el mercat de la ciutat es muntava amb parades exteriors. Des d’aleshores aquest espai ha anat evolucionant i adaptant-se els nous temps.

Actualment, el Mercat es troba en una situació complicada, com la resta de comerços del país, per culpa de la inflació provocada pel conflicte entre Rússia i Ucraïna. Tot i això, assenyalen que la clientela habitual continua anant al mercat pel tracte i la qualitat del producte que s’hi ofereix.

Recupera l’entrevista amb Rosa Ribas de la paradeta ‘La Masia’ i presidenta del mercat municipal, i Joaquim Vila de la paradeta més antiga del mercat a continuació: