El CB Prat venç i convenç al Joan Busquets

El CB Prat mostra la seva millor versió i aplasta Peñas Huesca (85-55) en un partit dominat des del primer moment
Dilluns, 24 octubre 2022 · 10:16 hores BàsquetEsportsGeneral

Bàsquet
Esports
General

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat va deixar enrere els dubtes de la darrera jornada per tornar a mostrar una versió dominant al Joan Busquets. Els d’Albert Canyelles van guanyar de 30 punts a un Huesca sobrepassat per i la intensitat i l’encert de la defensa potablava, que va eclipsar a Lafuente i N’Guessan i va deixar en 20 punts al conjunt altaragonés al descans. Fins a cinc jugadors potablava van arribar a dobles dígits, amb Conrad Martínez coronat com a MVP.

En un inici nerviós d’encontre, el Prat va marcar les bases del que seria el seu domini: una defensa que va asfixiar Huesca, que va recuperar pilotes i que va permetre anotar en accions ràpides. En poc més de 3 minuts, els locals ja manaven 11-2, i al tancament del primer quart, dominava 20-9. Huesca només va trobar els punts des del tir lliure i va marcar distàncies (20-12) just abans d’un parcial de 15-0 que va esmicolar per complet el partit (35-12). Huesca no va anotar durant gairebé 6 minuts, entrant en una dinàmica autodestructiva que l’impedia fins i tot anotar tirs alliberats. I el Prat no baixava al llistó, sinó que fins i tot l’apretava més, gaudint del seu bàsquet. Al descans, el 42-20, era entenedor.

A la represa el Prat es va trobar amb les modificacions d’un Huesca més sencer, un pèl més inspirat, que amb un miniparcial de 0-5 (51-30) va amagar amb donar-li pebre al duel. Els pratencs, però, van seguir trobant situacions de tota mena per anotar en un partit amb protagonisme coral: Conrad, Jofresa, Smallwood, Buljan i Suurorg van liderar l’anotació, però d’altres com Salvans, Cosialls o Jordi Rodríguez van tenir moments de rellevància per clausurar el tercer quart (64-39) amb 25 punts d’avantatge. La renda arribaria fins als 34 punts (85-51), però Huesca va maquillar a les darreres possessions.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Albert Cañellas, entrenador del CB Prat