La Policia Local començarà a multar les motos aparcades a la vorera a partir de novembre

El 31 d’octubre acabarà la fase d’informació i conscienciació, que ha durat cinc mesos
Dijous, 20 octubre 2022 · 11:18 hores ActualitatEconomiaSeguretat

Una agent posant un paper informatiu durant la campanya de conscienciació.

Actualitat
Economia
Seguretat

A partir del proper dimarts 1 de novembre, la Policia Local del Prat començarà a multar les motocicletes i ciclomotors aparcats a la vorera. Després de cinc mesos de campanya de conscienciació, en què s’han posat uns papers informatius a les motos mal aparcades, començarà la fase sancionadora.

Cal recordar que, a diferència de Barcelona, al Prat les motos no poden aparcar a les voreres, independentment de l’amplada que facin -excepte en indrets específicament senyalitzats-. De fet, l’Ajuntament està habilitant espais per a l’aparcament de vehicles de dues rodes allà on ha detectat que n’hi ha necessitat i sempre que hi hagi espai lliure disponible.

Les sancions per aparcar una motocicleta o ciclomotor a la vorera al Prat poden anar des dels 80 euros fins als 200, en cas que la moto molesti o suposi un perill per als vianants –per exemple, que pugui provocar cremades degut a la temperatura del tub d’escapament-.

Entrevista a elprat.ràdio

Tot seguit podeu escoltar una entrevista que, sobre aquest tema i altres, ha concedit al magazine matinal Planeta Prat d’elprat.ràdio el sergent de la Policia Local del Prat Josep Manuel Arenas.