L’AE Prat perd a Sagunt un partit tancat

Un corner desviat per Elhadji al pal curt va definir la derrota del Prat a Morvedre. Els pratencs van buscar el gol, especialment a la segona meitat, però no va trobar la manera de posar a prova Marcos Lavín.
Dilluns, 17 octubre 2022 · 09:48 hores EsportsFutbol

Foto i crèdits: At. Saguntino

Esports
Futbol

Atlético Saguntino 1 – Prat 0: p.p. Elhadji (37′)

Prat: Craviotto; Valentín, Héctor Rodríguez, Marimón, Sergi Benítez (Adri Rivas, 46’); Adri Díaz (Padilla, 68’), Uri, Àlex Pla (Dani Molina, 90’); Albert Martí (Miguel Fernández, 68’), Salvans, Elhadji (Ufano, 78’)
Atlético Saguntino: Marcos Lavín; Kike Torrent, Héctor Rodas (David Escudero, 20’), Carlos David, Roan; Luis Navarro (Ximo Forner, 75’), Sana; Acevedo, Jose Álvarez (Jorge Domingo, 64’), Álex Camacho (Leo Ramírez, 64’), Esteve (Gonzalo Serrano, 75’)

Àrbitre: Pérez Guimera, col·legi castellanomanxec. Va amonestar a Álex Camacho, Marcos Lavín i Acevedo per part local; a Héctor Rodríguez per part pratenca.
Nou Camp de Morvedre, uns 400 espectadors.

El Prat no va poder allargar la ratxa de victòries en caure per la mínima al camp de l’Atlético Saguntino. En un encontre igualat i sense gaires arribades de relleu, una acció desafortunada en un corner al tram final de la primera meitat va condemnar els potablava.

Després d’uns primers minuts de tanteig, el Saguntino va tractar de bolcar el joc a l’àrea pratenca amb una consecució de còrners i serveis de banda. Després dels primers 10 minuts, el Prat va reaccionar amb arribades per les ales: Elhadji va forçar un corner, i en el servei de cantonada, Salvans va rebre al vèrtex de l’àrea amb espai, però no va poder controlar rapidament per aprofitar l’efecte sorpresa i el seu enviament va ser refusat. Posteriorment, una remata amb el cap d’Adri Díaz es va passejar dins l’àrea petita, però l’acció de l’egarenc estava anul·lada per fora de joc.

El Saguntino va reaccionar, i als 20 minuts després Esteve va estar a punt d’aprofitar un control a la frontal de la petita, però la defensa pratenca li va negar el gir. Superada la mitja hora de partit, Escudero va enviar una testarrada per sobre del travesser, i al minut 37, un córner tancat servit des de la dreta va ser lleugerament desviat per Elhadji i va acabar al fons de la porteria. El Prat va tractar de reaccionar per fer retornar la igualada i a prop van estar Marimon i Valentín d’engaltar una pilota morta dins l’àrea enmig d’una jugada embolicada.

A la represa el conjunt pratenc va voler donar una passa més, amb l’entrada d’Adri Rivas en substitució de Sergi Benítez. Als 3 minuts, paret entre Albert Martí i Àlex Pla, el ’14’ l’aixeca per la desmarcada d’un Pau Salvans, que a base de lluita, s’endú una pilota i supera Lavín. El pitxitxi, però, es va trobar amb la línia de fons i va haver de maniobrar en direcció contrària per mantenir la pilota en joc. A la sortida d’un córner, Kike Torrent va enviar la pilota al travesser.

Avís d’un Saguntino que amb el pas dels minuts es va concentrar en defendre amb ordre i prohibir els espais a un Prat protagonist que ho va provar de totes les maneres: situant els migcampistes a diferents alçades, col·locant a Pau Salvans per dins per deixar tot el perfil dret a Adri Rivas, donant més marge de risc als centrals…però no hi havia manera de fer pessigolles al bloc saguntí. Superat l’equador del segon temps, Padilla va provar sort amb un llançament alt, i Adri Rivas va enviar una pilota al pal en una acció que va ser anul·lada per falta en atac. Elhadji va haver de marxar abans de temps per problemes físics, i ja al temps d’afegit, en una doble acció franca, una rematada de Miguel Fernández és contactada per Dani Molina a boca de gol, marxant fora per poc.

L’AE Prat cau a l’onzena posició amb 9 punts, tot i que empatat amb el sisè classificats. El diumenge (12:00) rep a l’Espanyol B al Sagnier, i d’aquí a 2 setmanes visitarà Teruel el diumenge a les 16:30.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat

Adri Rivas, futbolista de l’AE Prat