El pratenc Alfred Garcia torna als escenaris

Ho fa amb la pregira "1 tour", que ha estrenat al Teatre l’Artesà
Dilluns, 17 octubre 2022 · 13:27 hores ActualitatCulturaMúsica

Actualitat
Cultura
Música

El cantant pratenc Alfred Garcia ha tornat als escenaris dos anys després de fer-ho per darrera vegada. Ha estat aquest cap de setmana passat al Teatre l’Artesà del Prat, on s’ha pogut retrobar amb el públic i defensar en viu les cançons del seu segon àlbum “1997”, inèdites fins ara dalt de l’escenari.

Alfred ha estat acompanyat de veus com les de Gerard Quintana, Ibai i Suu en algunes de les cançons. També ha estat un concert on Alfred ha donat a conèixer temes inèdits del seu tercer àlbum “2001”, encara en gravació. El pratenc ha evolucionat com a artista i explora nous sons i formes de crear, però sempre deixant-hi el seu segell personal.