El CPV El Prat, campió de la Lliga Nacional de Clubs femenina

L'equip femení de 1ª divisió del CPV El Prat esdevé el millor equip d'Espanya en vèncer la darrera prova a Pamplona i assegurar-se el campionat. A categoria masculina, l'equip de 1ª ha estat subcampió.
Dilluns, 17 octubre 2022 · 12:58 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

El CPV El Prat ha culminat a Pamplona una excepcional Lliga Nacional de Clubs, amb el campionat de l’equip femení a 1ª divisió i la segona posició de l’equip masculí, també a 1ª. L’equip femení ha aconseguit endur-se 2 de les 4 proves en la darrera cita del Calendari, assegurant amb marge el triomf general. El CPV El Prat ha sumat amb 982 punts, superant al podi els 2 principals rivals navarresos: el San Juan, amb 928,5 punts, i el Txantrea, amb 900 punts. És el primer títol absolut de Lliga Nacional per al CPV El Prat, però no el primer del patinatge pratenc, ja que el Cobra ho havia aconseguit anteriorment.

L’equip masculí obté un subcampionat històric

L’equip masculí ha quedat en segon a 1ª divisió, convertint-se d’aquesta manera en el primer club català de la història en finalitzar una Lliga Nacional de Clubs en posició de podi. En un campionat fortament disputat entre el Ciudad Túria i el CPV El Prat, ha estat finalment l’equip valencià el vencedor, amb 1.029 punts, per 999 del conjunt pratenc.

A la 2ª divisió masculina, el CPV El Prat també ha entrat el podi, ocupant la tercera posició, compartint podi amb el Ciudad Túria i el Lagunak, mentre que a 3ª divisió femenina, el CPV El Prat ha estat subcampió i assoleix l’ascens a Segona.