Doble medalla per al Prat Triatló al Campionat de Catalunya per equips

El Prat Triatló ha organitzat aquest cap de setmana el Triatló Ciutat del Prat, prova que ha servit al mateix temps com a Campionat de Catalunya per equips.
Dilluns, 17 octubre 2022 · 12:25 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

L’equip masculí del Prat Triatló ha aconseguit la medalla de plata al Campionat de Catalunya per equips. El club pratenc va aconseguir un temps de 00:51:27, quedant-se a 22 segons del CET Distance, equip campió, i 21 segons per sobre del Katoa, tercer classificat i medalla de bronze.

Podi categoria masculina – Fotografia Club Prat Triatló 1994

L’equip femení, per la seva banda, el Prat Triatló ha obtingut la tercera posició en completar el recorregut en un temps d’1:02:16, 25 segons més ràpid que el Club Triatló Cornellà (1:02:41) i a 40 segons del CN Mataró (1:01:36). El Prat Triatló comptava amb la important baixa de Sofia Aguayo, que es trobava a Tongyeong (Corea) competint a la Copa del Món, on va finalitzar en 34ª posició.

Podi categoria femenina – Fotografia Club Prat Triatló 1994

Aquesta ha estat la darrera prova puntuable per a la Lliga Catalana de Clubs. La prova pratenca ha passat factura en el rànquing de la Lliga i l’equip femení ha finalitzat en 2a posició per darrera del Katoa, mentre que el equip masculí ha sortit del podi i ha estat quart per darrera del Distance, el Fasttriatló i el Katoa.