Un bus llançadora connectarà el Prat amb l’Hospital de Bellvitge

El recorregut serà la part de ruta que l'L10 no fa des de les obres de l'avinguda per qüestions contractuals
Divendres, 14 octubre 2022 · 12:32 hores ActualitatSalutSocietat

Mijoler, durant l'enregistrament de l'entrevista mensual a elprat.ràdio

Actualitat
Salut
Societat

Un nou bus llançadora connectarà el Prat amb l’Hospital de Bellvitge. En concret, iniciarà el trajecte al CAP Ramona Via i passarà per les avingudes Verge de Montserrat i Remolar, i sortirà per Josep Anselm Clavé fins arribar al recinte hospitalari. Allà hi haurà quatre parades en total, a 160 metres com a màxim, tant d’Urgències com de Consultes Externes.

Així ho ha anunciat l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, a l’espai polític de El Prat Ràdio ‘Contrasenyes’.

La proposta abraça la part de l’antic recorregut de l’L10 que, des de les obres de l’avinguda, aquest autobús interurbà no fa per qüestions contractuals, segons explica Mijoler. De fet, fa tres anys que la modificació dels recorreguts està bloquejada, ara, a l’espera de la resolució del Tribunal de Contractes.

Sigui com sigui, el nou bus llançadora servirà a partir del primer trimestre de 2023 com a solució provisional a l’espera que es pugui consolidar la recuperació del traçat habitual de l’L10; la modificació d’alguns dels autobusos PR o bé l’allargament de la línia L11, que actualment neix a Sant Joan Despí i acaba el seu recorregut, precisament, a l’Hospital de Bellvitge.

Podeu recuperar tota l’entrevista a l’espai del programa a elprat.ràdio.