El Banc de Sang demana més donacions perquè les reserves estan molt baixes

Dijous, 13 octubre 2022 · 09:29 hores ActualitatSalutSocietat

Actualitat
Salut
Societat

El Banc de Sant i Teixits ha fet una crida a la ciutadania perquè vagi a donar sang, ja que les reserves estan molt baixes. Caldrien 1.100 donacions diàries a Catalunya per recuperar les reserves de sang i encarar l’últim trimestre de l’any. Actualment, els hospitals tenen sang per a 4 dies, quan l’òptim seria tenir-ne per a 8.

Pot donar sang qualsevol persona que tingui entre 18 i 70 anys, pesi més de 50 kg i es trobi bé de salut
Al web donarsang.gencat.cat hi ha tots els punts de donació disponibles

Al Prat, el 31 d’octubre

Qui estigui disposat a donar sang però no pugui o no vulgui sortir del Prat, té l’oportunitat de fer una donació a la nostra ciutat. El dilluns 31 d’octubre, de 17 a 21 h, hi haurà un punt de donació al CEM Estruch.

Entrevista a elprat.ràdio: