Guardó per a la revista digital 5W, dirigida pel pratenc Agus Morales

La publicació rep el premi especial del jurat dels premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de l'Ajuntament de Barcelona
Divendres, 7 octubre 2022 · 08:17 hores ActualitatCultura

Agus Morales

Actualitat
Cultura

L’Ajuntament de Barcelona va lliurar ahir els Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social 2021. El premi especial del jurat s’ha atorgat a la revista digital 5W, dirigida pel periodista pratenc Agus Morales, “per la seva trajectòria, amb treballs publicats de molta qualitat i una difusió web molt bona”. Aquest guardó és un reconeixement especial a un projecte “marcat per la sensibilitat, el rigor i el compromís amb el periodisme i la comunicació social”, segons exposa la justificació del premi.

Es tracta del cinquè any que els guardons es lliuren amb el nom de Montserrat Roig, tot i que aquesta és la 29a edició consecutiva des que van ser creats pel Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) de Barcelona.

Agus Morales va presentar la primavera passada la seva primera novel·la de ficció, “Ya no somos amigos”. Tot seguit podeu veure’n un vídeo i escoltar un podcast: