Aprovada la construcció de la residència assistida per a gent gran

S'ubicarà a l'Eixample Sud i tindrà capacitat per a 130 persones
Dijous, 6 octubre 2022 · 14:02 hores ActualitatSocietat

Actualitat
Societat

El ple municipal celebrat ahir va aprovar el projecte de nova residència assistida i centre de dia per a gent gran. Aquest equipament, que es començarà a construir l’any vinent al c. Jaume Casanovas, a l’Eixample Sud, tindrà capacitat per a prop de 130 persones la residència i 30 el centre de dia. Tots els grups polítics municipals hi van donar suport. El pressupost del projecte ascendeix a 15,5 milions d’euros.

La residència s’organitzarà en 9 unitats de convivència (de 14 habitacions cadascuna), de manera que cada persona gran disposarà del seu propi espai i alhora podrà gaudir d’espais comuns on interrelacionar-se amb la resta de persones usuàries. El centre comptarà amb 1.400 metres quadrats de jardins, amb horts, arbres fruiters i vegetació deltaica.

El disseny de l’edifici, de l’estudi Coll-Leclerc Arquitectos, així com la construcció, seguiran criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

Tot seguit podeu veure un vídeo que mostra com serà la residència.