L’AE Prat es retroba amb la victòria al Sagnier

El Prat torna a guanyar a casa (1-0) més de 7 mesos després amb un gol de Pau Salvans al primer minut de la represa.
Dilluns, 3 octubre 2022 · 10:37 hores EsportsGeneral

Esports
General

Prat 1 – Mallorca B 0: Pau Salvans (46′)

Prat: Craviotto; Valentín, Miramon, Héctor Rodríguez, Sergi Benítez (Coro, 75′); Adri Díaz (Martos, 63′), Uri, Àlex Pla; Albert Martí (Ufano, 63′), Pau Salvans (Miguel Fernández, 79′), Elhadji (Jordan, 79′).
Mallorca B: Jaime; Hermelo (Ibra, 49′), Gayà, David López, Miguelito; Iaquinto, Quintanilla (Tòfol, 61′), Montalbán, Miquel Llabrés; Pepe Gálvez (De Baunbag, 71′), Tovar.

Àrbitre: Bouzas Laconti, col·legi canari. Va mostrar targeta groga als pratencs Elhadji, Salvans i Miguel Fernández.
Municipal Sagnier, 400 espectadors.

Pocs sentiments més angoixants que no sentir-te còmode a la teva llar. El Prat va trencar diumenge un lapse de més de mig any sense conèixer la victòria al Sagnier. “Només” eren 7 partits seguits de lliga sense sumar de 3, però el neguit ja feia temps que s’arrosegava. El conjunt potablava va sumar a l’esperit protagonista de jornades anteriors una major contundència defensiva per aconseguir una victòria que rebaixa les alertes classificatòries.

El Prat va fer-se amb el domini de la primera meitat després d’haver-s’ho de guanyar als minuts inicials contra un rival agressiu en la pressió. Arran unes primeres tímides arribades, Àlex Pla, dins l’àrea petita, va estar a punt de connectar una centrada de Pau Salvans. L’ocasió, més franca impossible, va servir per refermar els locals, que ho continuarien intentant amb un xut d’Albert Martí, alt, un llançament d’Àlex Pla desviat per un defensa, i altre cop Albert Martí desviat, ara amb el cap. L’arbitratge, desapercebut fins llavors, va desfermar les ires del Sagnier, especialment amb una agafada a Elhadji dins l’àrea que no va ser assenyalada. Instants abans Marimon va enviar una testarrada picada fregant la fusta. El Prat marxava al descans amb l’agredolçor d’haver fet mèrits sense cap impacte al marcador.

El Mallorca B encetava la segona meitat amb un mal servei de centre. Pilota a terra pel Prat, i en aquesta primera possessió va arribar l’únic gol del partit. El debutant Sergi Benítez va penjar l’esfèrica des de la dreta, Elhadji va habilitar Salvans amb el cap, i el pitxitxi va creuar la pilota per superar Jaime i acabar amb els 225 minuts de temporada al Sagnier sense perforar la porteria. Els 3 gols en lliga del Prat són de Salvans.

Gol de Pau Salvans (1-0, 46′)

El filial mallorquinista va donar una passa endavant després del gol, propiciant les primeres arribades a porteria, bona part d’elles des de la frontal. Les dues més clares van venir a càrrec de Miquel Llabrés: la primera, una fuetada, va marxar fregant el pal esquerre; la segona es va estavellar directament al travesser. Patiment moderat, més pel marcador que per la capacitat ofensiva d’un Mallorca B que va acumular efectius en atac. El Prat va revifar als darrers 10 minuts, però va haver de defensar el temps d’afegit a prop d’àrea pròpia. Victòria que permet els pratencs sortir del descens i acabar la jornada en posicions de playout amb 6 punts abans d’afrontar un calendari complicat.

DECLARACIONS POSTPARTIT:

Pedro Dólera, entrenador del Prat:

Pau Salvans, atacant del Prat