El CB Prat perd per partida doble a la Lliga Catalana LEB

L'equip d'Albert Cañellas veu com se li escapen als darrers instants tant les semifinals com el partit per la tercera i quarta plaça.
Dilluns, 3 octubre 2022 · 08:46 hores BàsquetEsports

Foto i crèdits: FCBQ

Bàsquet
Esports

El CB Prat no ha pogut mantenir l’idili a la Lliga Catalana LEB, i després de 9 finals consecutives, ha caigut en semifinals davant l’amfitrió Mollet (83-81) en un partit definit per un bàsquet de Marc Blanch als instants finals. Diumenge, al partit pel tercer i quart lloc, el destí es va repetir i els pratencs, que guanyaven quan faltaven 2 minuts per al final, van cedir (77-73) contra el Salou.

Les semifinals van arrencar amb domini altern als 2 primers quarts, amb el Prat arribant a posar-se per davant en un parell d’ocasions (10-11, 27-28), per arribar al descans amb empat a 34 amb un bàsquet de Jordi Rodríguez. Un parcial de 18-6 per al Mollet a l’inici del tercer quart va situar el màxim avantatge al partit (54-42) i va posar contra les cordes el Prat, que va respondre amb un 0-10 per apretar el marcador i marxar 5 punts avall (61-56) al final del tercer quart. Al darrer parcial es va tornar a repetir la dinàmica: el Mollet va marcar distàncies (70-61) i el Prat, va aconseguir posar l’empat (81-81) a segons del final amb un triple de Buljan. Marc Blanch, en el seu primer enfrontament contra el Prat, va decantar el duel amb un bàsquet final quan s’encaminava a la pròrroga.

Al partit pel tercer i quart lloc, el CB Prat va arrencar poderós, tancant amb marge el primer (9-18) i el segon (33-45) parcial. A la represa, però, el Salou va millorar els seus registres defensius per ajust el marcador al tercer quart (53-56) i remuntar als darrers instants.

El CB Prat arrenca la lliga aquest diumenge (18:00) a Son Moix, davant el Palma, i debutarà al Joan Busquets dimecres (19:00) contra el CB L’Hospitalet.