L’Ajuntament del Prat, premi a la millor iniciativa pública energètica

El Periódico de la Energía reconeix l’estratègia de la ciutat en matèria de transició energètica
Divendres, 30 setembre 2022 · 09:52 hores ActualitatSocietatSostenibilitat

El tinent d'alcalde Quim Bartolomé (esquerra) recull el premi.

Actualitat
Societat
Sostenibilitat

L’Ajuntament del Prat ha rebut el premi a la millor iniciativa pública energètica, atorgat pel diari especialitzat El Periódico de la Energía. El lliurament es va fer ahir a Madrid, on Quim Bartolomé, tinent d’alcalde de d’Acció Ambiental, Energia i Serveis Urbans, va recollir el premi en nom de l’Ajuntament.

El guardó reconeix les accions que el consistori està fent per avançar en la transició energètica, tal com recull el Pla d’Acció Municipal 2020-2023, com per exemple l’obertura de la Casa de l’Energia, la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les teulades municipals, la creació d’una ordenança municipal per facilitar a la ciutadania i empreses la instal·lació de plaques fotovoltaiques, la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, el monitoratge del consum dels edificis municipals per reduir-ne el consum, etc.

El guardó també reconeix projectes que es posaran en marxa properament: el servei de vehicle elèctric compartit i la Comunitat Ciutadana d’Energia.