L’Ajuntament valora tornar a fer un sol piromusical per Festa Major

El pàrquing de la Renfe no va tenir carpa perquè econòmicament no era assumible
Dimarts, 27 setembre 2022 · 12:46 hores ActualitatCulturaEspecials

Actualitat
Cultura
Especials

El magazine matinal Planeta Prat de l’emissora municipal elprat.ràdio (91.6 FM) ha entrevistat aquest matí la tinenta d’alcaldia d’Educació i Cultura, Pilar Eslava, i el cap del departament municipal de Cultura, Rafa Milán. Tots dos han fet una valoració positiva de la Festa Major 2022 i han parlat de dos dels aspectes que han generat més controvèrsia entre la ciutadania.

Pel que fa als focs artificials de fi de festa, Eslava ha anunciat que l’Ajuntament valorarà la possibilitat de tornar a fer un únic espectacle piromusical, com es feia abans de la pandèmia. “Hem consultat la gent i hi ha opinions per a banda i banda, és una qüestió molt personal”, ha dit Eslava. Rafa Milán, per la seva banda, ha defensat que hi hagi “un únic espectacle enlloc de cinc, perquè és molt més intens, està pensat per anar-hi tots junts a acomiadar la festa”.

Eslava i Milán també han tractat l’absència d’una gran carpa per al públic a la zona del pàrquing de l’estació. “Els costos de producció d’espectacles musicals s’han doblat en poc temps i no tenim capacitat econòmica per assumir la instal·lació d’una carpa”, ha explicat el cap de Cultura.

Tot seguit podeu escoltar l’entrevista: