Maria Donadeu, Anna Beltran i Carlos Riquelme s’emporten la 41ena edició de la Cursa Popular

El millor corredor pratenc ha estat l’Oscar Martínez, mentre que en noies la millor potablava ha estat Cristina Somoza
Diumenge, 25 setembre 2022 · 17:59 hores ActualitatEspecialsEsports

Actualitat
Especials
Esports

Un miler de persones han participat en la 41 edició de la Cursa Popular de Festa Major del Prat en totes les seves categories. Una cursa que enguany ha tornat al format habitual pre-pandèmia, sense restriccions sanitàries i amb sortides unitàries.

La prova ha constat de quatre curses per categories d’edat, una de 400 metres dins la pista d’atletisme Moisés Llopart per a nens i nenes nascuts entre el 2016 i el 2022, una de 1500 metres exterior per als i les nascudes entre el 2012 i el 2015, una darrera infantil de 3km per a nois i noies des del 2008 al 2011 i la cursa adulta de 10km a partir dels 17 anys.   

Enguany les guanyadores en categoria absoluta han estat Maria Donadeu i Anna Beltran que han creuat la línia de meta juntes amb un temps conjunt de 36 minuts i 11 segons i amb Leonor Font que ha completat el podi, mentre que en la cursa masculina el primer classificat ha estat Carlos Riquelme amb un registre de 33 minuts i 20 segons per davant de Roger Ordoño i el marxador pratenc Oscar Martínez

Pel que fa a la classificació d’atletes locals, el millor corredor pratenc ha estat l’Oscar Martínez, mentre que en noies la millor potablava ha estat Cristina Somoza.

La cursa popular ha tornat a ser un dels actes esportius més multitudinaris de la Festa Major recuperant enguany el seu format habitual. El recorregut de la cursa de 10km ha encerclat el nucli urbà del Prat passant per espais característics de la ciutat com la plaça de la Vila o l’avinguda Verge de Montserrat.